Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ψηφιακή υπηρεσία για αισθητικά, δερματολογικά / αφροδισιολογικά  

ΥΓΕΙΑ στις 14/07/2022

Υψηλού επιπέδου ιατρικές συμβουλές εξ αποστάσεως από το Dermacare με γρήγορες και έγκυρες συμβουλές από έμπειρους ειδικούς γιατρούς

|> Σε μια εποχή που σχεδόν τα πάντα ψηφιοποιούνται, η ελληνική εταιρεία Docandu, συνεχίζει τη δική της «επανάσταση» στον ιδιαίτερα νευραλγικό τομέα της υγείας.

Η εταιρεία ψηφιακής υγείας κυκλοφόρησε το Dermacare, τη νέα υπηρεσία η οποία προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές συμβουλές εξ αποστάσεως σε ζητήματα δερματολογικών, αφροδισιολογικών και αισθητικών προβλημάτων υγείας.

Το Dermacare είναι σε θέση να δίνει γρήγορες και έγκυρες δερματολογικές συμβουλές από έμπειρους δερματολόγους της Docandu, από την άνεση του σπιτιού τους. Συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία και μια έμπειρη ομάδα δερματολόγων της Docandu για την αξιολόγηση και τη συμβουλή κάθε περίπτωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δερματικές παθήσεις επηρεάζουν το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ το 70% αυτών των ανθρώπων δεν συμβουλεύονται γιατρό.

«Η εξ αποστάσεως δερματολογική εκτίμηση έρχεται να καλύψει σε παγκόσμιο επίπεδο μια μεγάλη ανάγκη των πολιτών για έγκαιρη, οικονομική και αξιόπιστη ενημέρωση, σχετικά με αισθητικά, δερματολογικά και αφροδισιολογικά προβλήματα τα οποία συχνά οι πολίτες φροντίζουν καθυστερημένα και με σημαντικές επιπτώσεις για την υγεία τους», σχολιάζει ο επιστημονικός συνεργάτης της Docandu και υπεύθυνος για το Dermacare, δρ Γεώργιος Νικολάκης, ο οποίος έχει διακριθεί για το επιστημονικό του έργο, με βραβεία όπως το βραβείο έρευνας από την Almirall το 2017.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: