Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με τη φωταγώγηση του Δέντρου αρχίζουν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 28/11/2017

Πέμπτη 7/12 (18:00)

|> Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 6 μμ, θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του δήμου Πειραιά, ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου.  Έτσι, θα δοθεί το έναυσμα για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Πειραιά. Στη φωταγώγηση θα συμμετέχει η δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών, με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στις 6:30 μμ, θα ακολουθήσει μια μοναδική συναυλία στη συμβολή του πεζόδρομου της Σωτήρος Διός με την Ηρώων Πολυτεχνείου, με την Χρύσπα, το συγκρότημα “Kings” και… street party (σ.σ. όπως λέμε στο χωριό μας!) με τον ραδιοφωνικό παραγωγό, dj και δ/ντή των ρ/σ “Λάμψη 92,3” και “Deejay 95,2” Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Στο τραγουδιστικό κομμάτι θα συνοδεύσουν τους καλλιτέχνες οι σχολές χορού RoseKarra.

Σχετικά με τις εκδηλώσεις, ο δήμαρχος Πειραιά, δήλωσε: «Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν στον Πειραιά, με την καθιερωμένη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Έχουμε ετοιμάσει και φέτος μια συναυλία με δημοφιλείς καλλιτέχνες, για να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι στο κέντρο της πόλης μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις ημέρες αυτές, γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη και γι΄ αυτό θα ακολουθήσουν πολλές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά, δωρεάν για όλους».

>>> Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: