Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

‘’Χρυσή Βραδιά 18’’ με βραβεύσεις “στυλοβατών” της ελληνικής ποπ μουσικής στον Πειραϊκό Σύνδεσμο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 26/02/2018

Δευτέρα 7 μμ

|> Την ‘’Χρυσή Βραδιά 18’’, παρουσιάζουν σήμερα Δευτέρα 26/2 (7 μμ) ο Πέτρος Καντιάνης (φωτό) με την Ντομένικα Μαντέλη στο θέατρο του Πειραϊκού Συνδέσμου. Πρόκειται για ένα μουσικό γεγονός στο οποίο θα τιμηθούν μεγάλα ονόματα της ελληνικής ποπ και συνδιοργανώνεται από την “Διεθνή Λέσχη Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80” και τον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα τιμηθούν, οι “Idols” (του 60), ο συνθέτης Σάκης Τσιλίκης (“Hurricanes”), o Λάκης Παπαδόπουλος (“Dragons”), ο Βασίλης Τατάρογλου (“Cinquetti”), o Στέλιος Καραΐνδρος (“2002 GR”), ο Δημήτρης Πολυχρόνης (“Crowns”), οι ντράμερς Τάσος Φωτοδήμος (“SOS”, “Σπυριδούλα”), Μιχάλης Ορφανίδης (“Morka”) και Στέφανος Δεκεριάν (“Αγάπανθος”).

Επίσης ο Φίλιππος Νικολάου (“Playboys”), ο Γιώργος Γερολυμάτος (“Formost”), ο Γιάννης Πετρόπουλος και ο σύνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης, η ΖανέτΚαπούγια, η Αγνή Χατζηκωτάκη και ο Γιάννης Νικολάου (“Λαθρεπιβάτες”), ο Θοδωρής Βλαχάκης (“Magic De Spell “) και ο διάσημος συνθέτης Ευάγγελος Πιτσιλαδής.

Ακόμα θα τιμηθούν το περιοδικό “Μανίνα” με την Μανίνα Μπαζαίου-Γριβέα, η παραγωγός της ΕΡΤ Αρχοντούλα Πέτρου, η dj 70-80 Λένα Στάθη, ο οπερατέρ και σκηνοθέτης Δημήτρης Καλούδης και ο καραγκιοζοπαίκτης Σωτήρης Χαρίδημος.

Τιμητικές διακρίσεις θα apoδοθούν για τους αξέχαστους Τάκη Αντωνιάδη (“Sounds”) και Ντίνο Παπαβασιλείου (“Idols”) καθώς και στην διευθύντρια της ιστορικής δισκογραφικής Music Box, Τούλα Ακάσογλου.

Γκεστ σταρ της «Χρυσής Βραδιάς 18» η Marian Georgiou και ο τενόρος Babis Velissarios που διακρίνονται στην Ιταλία.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει ο d.j. Νίκος Φίλης που με ειδικά επιλεγμένους δίσκους, θα παρουσιάσει την ιστορία της ελληνικής ποπ από το 1963 έως το 1980.

Φωτογραφία του Petros Kantianis.

Μάλλον θα χρειαστεί η Πρόσκληση…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: