Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χωρίς… αναξιοπαθούντες και σκυλιά δίχως φίμωτρα τα βαγόνια του Ηλεκτρικού

FLASH στις 06/02/2016

Μπράβο στον ΗΣΑΠ

Κάτι προς το καλύτερο φαίνεται να αλλάζει στον Ηλεκτρικό. Επειδή πριν μερικούς μήνες ο «Τύπος Πειραιώς», με ανάρτησή του είχε επιτεθεί στον ΗΣΑΠ για «κρούσματα αδιαφορίας», είχαμε δημιουργήσει υποψίες ότι «κάποιο ρόλο παίζουμε». Τώρα που παρατηρούνται… «κρούσματα ενδιαφέροντος», άραγε ποιόν ρόλο παίζουμε; Τέλος πάντων. Στο θέμα μας…

Ίσως θα πρέπει να αισιοδοξούμε ότι σύντομα ο Ηλεκτρικός θα παύσει να είναι στέκι ζητιάνων και πως η επαιτεία δεν θα «ξαναπατήσει» το πόδι της σε βαγόνι.

Αφορμή για το εν λόγω ελπιδοφόρο μήνυμα, στάθηκε η προχθεσινή ημέρα, που μέσα σε 5΄λεπτά οι επιβάτες του συρμού από Ν. Φάληρο προς Ομόνοια, έτυχαν μάρτυρες δύο… κρουσμάτων ενδιαφέροντος! Δηλαδή….

Ο συρμός φθάνει στον σταθμό του Μοσχάτου και πριν αναχωρήσει, ακούγεται από τα μεγάφωνα των βαγονιών η φωνή της οδηγού (ή άλλης υπαλλήλου;), να λέει:

«Παρακαλείται ο κύριος που εισήλθε στο τρίτο βαγόνι, να εξέλθει διότι η επαιτεία απαγορεύεται»!

Και πριν καλά-καλά συνέλθουν οι επιβάτες από την έκπληξη, στον σταθμό της Καλλιθέας ακούγεται και πάλι η φωνή της να λέει:

«Παρακαλείται η κυρία που εισήλθε στο τελευταίο βαγόνι με το σκυλί της, να εξέλθει, διότι απαγορεύεται η είσοδος σκύλων, τουλάχιστον χωρίς φίμωτρο»!

Από τον Τ/Π εκφράζονται (συγκρατημένα) συγχαρητήρια, διότι χθες μπήκε στο βαγόνι ανενόχλητος ένας ζητιάνος, χωρίς να ακουστεί κάποια φωνή από τα μεγάφωνα…

Ας ελπίσουμε ότι η παρουσία του τύπου διέφυγε της προσοχής του υπευθύνου και δεν οφείλεται σε αδιαφορία.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιος από τον ΗΣΑΠ έχει τη θέληση. Οπότε, ας ελπίσουμε…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: