Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δημοτικός σύμβουλος Πειραιά από χθες ο Σταύρος Κοσκωτάς

Χωρίς κατηγορία στις 18/02/2020

Ως επιλαχών πήρε τη θέση τού παραιτηθέντος Κώστα Νιζάμη, που παραμένει επικεφαλής

|> Μέλος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά είναι από χθες ο Σταύρος Κοσκωτάς, ως επιλαχών του συνδυασμού “Πειραιάς σε Τάξη” του Κώστα Νιζάμη.

Συγκεκριμένα, στον “Πειραιά σε Τάξη” είχε εκλεγεί ένας σύμβουλος και την έδρα την είχε πάρει ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού Κώστας Νιζάμης.

Χθες ο Κώστας Νιζάμης δήλωσε στο προεδρείο του δ.σ. την παραίτησή του και στα έδρανα κάθισε ο Σταύρος Κοσκωτάς, ο οποίος συμμετείχε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Για την ιστορία, ο Σταύρος Κοσκωτάς, όταν είχε θέσει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Κώστα Νιζάμη, ρωτήθηκε από την εφημερίδα “Κοινωνική” για την απόφασή του και μεταξύ άλλων είχε πει:

«Από την εποχή που αποκτήσαμε τον Ολυμπιακό δέθηκα µε τον Πειραιά, λάτρεψα τον Θρύλο και τους Πειραιώτες µε απόδειξη όλα αυτά που καταφέραμε να κάνουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα εκείνη την εποχή. Και σήμερα θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες µου στον Πειραιά για έναν πιο όμορφο, άνετο, λειτουργικό και οικονομικά ανεξάρτητο τρόπο ζωής».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: