Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μώραλης: Σε μονοθεματική συνεδρίαση το θέμα των παρόδιων ιδιοκτητών

Χωρίς κατηγορία στις 29/01/2016

Έκτακτο δ.σ.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο, με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και παρουσία των βουλευτών της Α΄ Πειραιά, κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα των παρόδιων ιδιοκτητών.

Υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων και στην κατεύθυνση αυτή, οι βουλευτές θα αναλάβουν από την πλευρά τους πρωτοβουλίες, ενώ το δημοτικό συμβούλιο θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες μονοθεματική συνεδρίαση για το θέμα των παρόδιων ιδιοκτητών.

Το μεσημέρι, από τον πρόεδρο του δ.σ. Πειραιά, ανακοινώθηκε:

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στην έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει την Παρασκευή 29-1-2016 και ώρα 15:30 στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 67  παρ. 5 του Ν. 3852/10, τις με αρ. πρωτ. 2299/16 και 2405/16 αιτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας και τη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου μεταξύ Βουλευτών του Πειραιά και των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, η μη συζήτηση του οποίου θα προκαλέσει κοινωνικά προβλήματα σε δημότες μας.

Θέμα Ημερήσιας διάταξης: «Εξουσιοδότηση του Δημάρχου να διερευνήσει τις πιθανότητες προκειμένου οι Τράπεζες να αναστείλουν, έστω προσωρινά, τη διαδικασία κατάσχεσης εις χείρας τρίτων των οφειλετών παρόδιων ιδιοκτητών».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: