Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Βραβείο “Best IT Newcomer” για την “KlarityRisk” και άνοιγμα στην αγορά των ΗΠΑ

Χωρίς κατηγορία στις 24/02/2016

Βραβεύτηκε στη Ν. Υόρκη

Ως «Best IT Newcomer» στα HFM US Technology Awards 2016, βραβεύτηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νέα Υόρκη, η  διεθνής πάροχος λύσεων λογισμικού (διαχείριση κινδύνων, βελτιστοποίηση επενδυτικού χαρτοφυλακίου, ακεραιότητα και διαφάνεια συναλλαγών) “KlarityRisk”.

Πρόκειται για μια εξέχουσα διάκριση αναγνώρισης της “KlarityRisk”, απέναντι σε δεκάδες συμμετοχές μεγάλων ονομάτων της αγοράς, η οποία, μάλιστα, μόλις προσφάτως επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, με άνοιγμα γραφείου στη Νέα Υόρκη.

Σημειώνεται, ότι τα βραβεία HFM US Technology αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν παρόχους τεχνολογίας για τα Hedge Funds οι οποίοι έχουν διακριθεί, το τελευταίο 12μηνο, αφενός για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους πελάτες και αφετέρου για τη παραγωγή καινοτόμων και ανταγωνιστικών προϊόντων τεχνολογίας.

Η “KlarityRisk” παρέχει λύσεις λογισμικού, σε Asset και Hedge Fund Managers, στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων αγορών, με βασικούς πυλώνες τη μέτρηση, παρακολούθηση, ειδοποίηση και αναφορά των κινδύνων του επενδυτικού χαρτοφυλακίου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι με αυτό το βραβείο, που επικυρώνει την επιλογή της πρόσφατης επέκτασής μας στην αγορά των ΗΠΑ», δήλωσε ο Ευθύμιος Ιωάννου (φωτό), διευθύνων σύμβουλος της “KlarityRisk”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: