Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μεγάλη κιθαριστική συναυλία δίνεται απόψε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 08/04/2017

Με Μπουντούνη-Γκόλγκαρη-Σουρβίνο

|> Στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, θα εμφανιστεί απόψε Σαββάτο 8/4 στις 8.30, η Κιθαριστική Ορχήστρα Κρήτης, υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη και σολίστ τους διεθνούς φήμης κιθαριστές, Στέλιο Γκόλγκαρη και Μιχάλη Σουρβίνο.

Η συναυλία δίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης, που άρχισε χθες Παρασκευή 7/4 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας.

Το Φεστιβάλ που είναι τριήμερο και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 9/4, θα διαρκέσει τρεις (3) μέρες, διεξάγεται στο Ηράκλειο και  διοργανώνεται από τον Έντεχνο Ωδείο Ηρακλείου, υπό την διεύθυνση της Μαρίας Μωραϊτάκη, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

 

Συμμετέχουν ακόμη ο σπουδαίος Κρητικός Σολίστ, Γιώργης Κοντογιάννης “Κρης”, η Ελευθερία Φραγκιαδάκη, υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κρήτης, ο Μανώλης Κογκάκης, υπεύθυνος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Αγ. Νικολάου,  η Ναυσικά Χατζοπούλου υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Ηρακλείου, η Ειρήνη Δάκα υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Χερσονήσου, ο σολίστ – παιδαγωγός Νίκος Κατσαράκης και ο νεαρός βραβευμένος σολίστ του περσινού 1ου Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης Θεόδωρος Τσέλιος. Οι συμμετοχές, των κιθαριστών από όλη την Ελλάδα, ξεπέρασαν τις 100.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, αλλά και για την μεγάλη σημερινή συναυλία στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, είναι ελεύθερη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: