Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Γιάννης Μώραλης αναλαμβάνει την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά από πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Χωρίς κατηγορία στις 09/11/2017

Ανακοίνωση

|> Μετά την παραπομπή των 28 παραγόντων του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων υπάρχει και το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο δήμαρχος Πειραιά με χθεσινή ανακοίνωσή του δηλώνει ότι λαμβάνει τα ηνία του Ολυμπιακού, μέχρι την δικαίωση του προέδρου του Ολυμπιακού. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ως Δήμαρχος Πειραιά αναλαμβάνω την ιστορική ευθύνη που μου αναλογεί απέναντι στο σύλλογο της πόλης μας και στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας. Για το λόγο αυτό τίθεμαι στη διάθεση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προκειμένου μετά την τιμητική πρόταση του Προέδρου να στηρίξω την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας, για τους λίγους μήνες που απαιτούνται μέχρι να δικαιωθεί οριστικά ο φυσικός ηγέτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας  κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Όλοι οι Ολυμπιακοί απέναντι στην επίθεση που δέχεται η ομάδα μας είμαστε παρόντες και ενωμένοι σαν μια γροθιά».

Εν τω μεταξύ σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα πρέπει να τον προσφωνούν δήμαρχο ή πρόεδρο, ο  Γιάννης Μώραλης, απάντησε:

«Πρώτα πρέπει να γίνει τυπικά Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να συζητήσει την πρόταση του Προέδρου του Ολυμπιακού κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι το οποίο είναι σαφές και από τη δήλωσή μου,  ότι  πρόκειται για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι να επανέλθει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη θέση του. Επίσης κάτι που  είναι σημαντικό για την πόλη: μην θεωρήσει κανείς ότι επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβω Πρόεδρος του Ολυμπιακού, θα αφήσω τα καθήκοντά μου ως Δήμαρχος της πόλης έστω και στο 1%  απ ότι τα ασκούσα προηγουμένως.

Θα είμαι σταθερά στον Δήμο. Όπως ξέρετε οι δημοσιογράφοι του Πειραιά, μένω και στην πόλη πλέον. Τον Ολυμπιακό τον γνωρίζω καλά,  ήμουν 21 χρόνια εκεί, γνωρίζω την ΠΑΕ, γνωρίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αφιερώσω ώρες που θα μου στερηθούν από την δουλειά μου ως Δημάρχου της πόλης. Είναι  κάτι που μπορεί να συνδυαστεί. Θα είναι για λίγο διάστημα, είμαστε όλοι βέβαιοι, οπότε δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι πολύ σημαντικό ή κάποια αλλαγή για τη θέση μου ως Δήμαρχος της πόλης».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: