Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“After the End” Ντέννις Κέλλυ στο “Bios”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 27/12/2022

Ψυχολογικό θρίλερ με γυμνό και βία – Ακατάλληλο για θεατές κάτω των 18 ετών

|> Το έργο του πολυβραβευμένου Βρετανού συγγραφέα Ντέννις Κέλλυ ‘’Μετά το Τέλος’’ (‘’After the End’’) σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα παρουσιάζεται στην κάτω σκηνή του “Bios”* από τις 9 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9 μμ.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ για τα παιχνίδια του μυαλού που παίζουν οι άνθρωποι όταν βρεθούν σε αγχωτικές και κλειστοφοβικές καταστάσεις, στο οποίο τους δύο ρόλους υποδύονται ο Άρης Κανέλλος και η Σοφία Φυτιάνου.

Η παράσταση θα έχει διάρκεια 90 λεπτά και σημειώνεται ότι θα είναι ακατάλληλη για θεατές κάτω των 18 ετών, λόγω σκηνών με γυμνό, βία και κακοποίηση.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Λίγα λόγια για το έργο…

Η Λουίζ ξυπνάει σε ένα καταφύγιο μαζί με τον όχι και τόσο συμπαθή συνάδελφό της, Μαρκ. Το προηγούμενο βράδυ έχει συμβεί μια πυρηνική έκρηξη και ο Μαρκ τής έχει σώσει τη ζωή. Το καταφύγιο είναι δικό του. Πρέπει να συμβιώσουν μέχρι να τελειώσει όλο αυτό και να τους σώσουν. Μόνο όταν βρεθούν σε έναν κλειστοφοβικό κόσμο όπου μεγάλα θέματα-σεξ, πολιτική, εξουσία, έρωτας, φασισμός, ευθύνη, φιλίες, εμπιστοσύνη– έρχονται να επηρεάσουν τη σχέση τους, αρχίζει να αναδύεται ο πραγματικός τους εαυτός. Ποιός είναι ο θύτης και ποιός το θύμα; Πρέπει να επιβιώσουν ως το τέλος και μετά το τέλος. Μπορούμε να ξεφύγουμε πραγματικά από τα σημάδια μιας εμπειρίας που ήρθε να μας καθορίσει;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Σοφία Φυτιάνου, σκηνοθεσία: Θοδωρής Βουρνάς, βοηθός σκηνοθέτη: Ευρώπη Αργυροπούλου, σκηνική επιμέλεια: Σοφία Φυτιάνου, Ευρώπη Αργυροπούλου, σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Αγιαννίτης, μουσική: Δημήτρης Καράς, φωτογραφίες: Γιώργος Γιαννίμπας, video teasers: Δημήτρης Καράς, επικοινωνία: Νατάσα Παππά.

(*) Πειραιώς 84, Αθήνα – Τηλ: 210 3425335 – Εισιτήρια: Προπώληση, γενική είσοδος:14 ευρώ, φοιτητές / σπουδαστές / κάτοχοι κάρτας πολυτέκνων / ΑΜΕΑ / κάτοχοι κάρτας ανεργίας (ΟΑΕΔ) / ατέλειες 12 ευρώ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: