Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η πολιτική σάτιρα “Alexis & Yanis”, μετά το Κολωνάκι φεύγει για παραστάσεις στο Λονδίνο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 11/10/2017

Στη Λουκιανού 13-14/10

|> Σε ένα θεατράκι 40 θέσεων, στην κολωνακιώτικη οδό Λουκιανού 8α, ο Αλέξανδρος Κολλάτος θα παρουσιάσει την Παρασκευή και το Σάββατο (13-14 Οκτωβρίου) στις 9 μμ, την προκλητική πολιτική σάτιρα “Alexis & Yanis “, έργο το οποίο στη συνέχεια θα το περιοδεύσει στο Λονδίνο (27-28-29/10 The Cypriot Community Centre) και σε πόλεις της Γερμανίας, της Νορβηγίας, της Δανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Ρουμανίας και της Κύπρου.

Το έργο έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο ίδιος, ενώ μαζί με τον Αντώνη Ζιώγα, ερμηνεύουν τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Παγκόσμια αποκάλυψη στη θεατρική σκηνή για το τι πραγματικά συνέβη την περίοδο των hardcore διαπραγματεύσεων με την Ευρώπη, πως έζησαν ο Αλέξης και ο Γιάνης την σύγκρουση με την Ευρώπη, τη διασημότητα, το δημοψήφισμα, τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Η εντυπωσιακή παρουσία του Γιάνη η σβελτάδα του μυαλού του, μαζί με την απλότητα και την ειλικρίνεια του Αλέξη συγκινούν αλλά και κάνουν τους θεατές να γελάσουν μαζί τους ίσως για πρώτη φορά“.

>> Ώρα έναρξης 21:00. Τηλ. κρατήσεων 211.2145281. Είσοδος: 8 ευρώ.

Απάντηση