Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

‘’California Dreaming 20 χρόνια μετά’’ στη σκηνή του ‘’Κ. Κωσταράκος’’

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 02/03/2024

Η πρεμιέρα δόθηκε με επιτυχία και το έργο θα παίζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

|> Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ‘’California Dreaming 20 χρόνια μετά’’ στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘’Κ. Κωσταράκος’’, στα Καμίνια.

Πρόκειται για την πρώτη επαγγελματική παράσταση που ανεβαίνει στην ανακαινισμένη σκηνή του ‘’Κ. Κωσταράκος’’ του Δήμου Πειραιά, εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα αποκεντρωμένη θεατρική εστία, υπό την αιγίδα του Δήμου στη Δ’ Δημοτική Κοινότητα.

Η σκηνοθεσία του «California Dreaming 20 χρόνια μετά», ανήκει στον Σταύρο Καραγιάννη, o οποίος και ερμηνεύει έναν από τους κύριους ρόλους, ενώ παίζουν επίσης οι ηθοποιοί Βερόνικα Δαβάκη, Στέλλα Ράπτη και Γιάννης Στόλλας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Η παράσταση ανεβαίνει στα Καμίνια στην προσπάθεια όλων μας να παράξουμε πολιτισμό σε κάθε γειτονιά του Πειραιά. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του πολιτισμού σε όλη την πόλη, ώστε οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης να ψυχαγωγούνται και να ζουν όμορφες στιγμές, όπως συνέβη χθες στο ‘’Κ. Κωσταράκος’’. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συντελεστές και να καλέσω όλους τους Πειραιώτες και όχι μόνο να επισκεφτούν την ανακαινισμένη σκηνή του θεάτρου ‘’Κ. Κωσταράκος’’».
> Το ‘’California Dreaming 20 χρόνια μετά’’ θα παίζεται έως τις 7 Απριλίου τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο (21:00) και Κυριακή (20:00 ). Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: