Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Χαμός” στο Ντουμπάι με… εμίρηδες και κακομοίρηδες

FLASH στις 03/01/2021

Άλλοι χτυπάνε νούμερα για μία “άδεια εξόδου” κι άλλοι κάνουν clubing στον Περσικό Κόλπο!

Τ/Π |> Η “κοσμικοβλαχιά” κάποιων Ελλήνων καλά κρατεί, καθώς κάνουν τα πάντα προκειμένου να “ακουστούν” και να προκαλέσουν. Στην δε περίπτωση που “πέσει κράξιμο”, δεν κοιτάνε το ρεζιλίκι, αλλά θυμούνται κάποια προσωπικά δεδομένα…

Ένα από τα τελευταία κρούσματα “κοσμικοβλαχιάς” ήταν το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ στο Ντουμπάι και μάλιστα στο πλέον κοσμοπολίτικο “μαγαζί”.

  • Μπορεί εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίοι και Αμερικανοί να πέρασαν την Πρωτοχρονιά “φυλακισμένοι” στα σπίτια τους, αλλά κάποιοι άλλοι ξέδωσαν στην Αραβία!
  • Μπορεί εμείς να μην μπορούσαμε να πάμε μέχρι το… Λιόπεσι, αλλά κάποιοι άλλοι “πέταξαν” για Ντουμπάι
  • Εμείς, χτυπάμε το “6” για να κάνουμε λίγο περπάτημα κι άμα μας έρθει να αγοράσουμε κάτι από τον μπακάλη, τρέμουμε μην τυχόν και μας πάρουν χαμπάρι επειδή δεν έχουμε χτυπημένο το “2”.
  • Κάποιοι άλλοι όμως, δεν ξέρουμε τι (είδους) νούμερα χτυπάνε και παρά τα περιοριστικά μέτρα, πάνε για μίνι διακοπές στο προσφιλές Ντουμπάι!

Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν φημίζεται να συσχετίζει τη διαβίωση των πολιτών με την οικονομική τους κατάσταση, εκφράζεται η απορία:

Θα ρωτήσει κανείς τον κάθε ωραίο και την κάθε όμορφη, πώς πήγαν στο Ντουμπάι και με τι χρήματα; Δηλαδή να δουν εάν ο τάδε και η δείνα, με βάση τις φορολογικές τους δηλώσεις, έχουν την οικονομική δυνατότητα για τέτοιου είδους πολυτελείς διακοπές στα εμιράτα. και κάθε κακομοίρης να το παίζει… εμίρης;

Η απάντηση είναι απαραίτητη, όχι μόνον για λόγους αξιοπρέπειας της ίδιας της κυβέρνησης, αλλά επειδή το εν λόγω πάρτυ ήταν σκέτη πρόκληση για όλους τους νομοταγείς πολίτες που δέχονται τα μέτρα, πότε με αντιρρήσεις και πότε αδιαμαρτύρητα. Και εάν κάτι τέτοιοι τύποι θεωρούν τους εαυτούς τους ξύπνιους, οι υπόλοιποι δεν είναι «πλέμπα» και βλάκες! Τα όσα έχουν γραφτεί στα social media, αποτελούν μικρό δείγμα το πώς αντιμετώπισε ο κόσμος το “περιστατικό”. Δεν χρειάζεται επίλογος.-

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: