Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Από… σήμερα η Πρωτομαγιά στον Πειραιά, με χρώματα κι αρώματα!

Χωρίς κατηγορία στις 30/04/2022

Άνοιξε τις πύλες της η Γιορτή των Λουλουδιών στην πλ. Κανάρη στο Πασαλιμάνι – Τα επίσημα εγκαίνια την Πέμπτη από τον δήμαρχο

|> Με χρώματα κι αρώματα «πλημμύρισε» ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, καθώς άρχισε σήμερα η Γιορτή Λουλουδιών στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι,  που διοργανώνει γι’ ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με τον  Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αττικής.

Η πολύχρωμη αυτή γιορτή που αποτελεί θεσμό για την πόλη,  θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 15 Μαΐου και λειτουργεί καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 22:00.

Για 15 ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία  λουλούδια και φυτά της αρεσκείας τους  και να στολίσουν με αυτά τα μπαλκόνια και τις  βεράντες τους, δίνοντας άρωμα και χρώμα στις γειτονιές του Πειραιά.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα κλίμα αισιοδοξίας στην πόλη, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να περιηγηθεί στον πολύχρωμο κόσμο των λουλουδιών και να ζήσει όμορφες στιγμές σε μια μικρή «όαση» από χρώματα και αρώματα.

>Τα επίσημα εγκαίνια της Γιορτής Λουλουδιών θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 5/5, στις 12μ., από τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: