Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κανένα παιδί του Πειραιά χωρίς δώρο και λαμπάδα το Πάσχα

Χωρίς κατηγορία στις 21/04/2022

Άρχισε η προσφορά πασχαλινών ειδών σε ωφελούμενες  οικογένειες από την ΚΟΔΕΠ στο πλαίσιο ενός συνόλου πασχαλινών δράσεων

|> Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος το Πάσχα, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά θα γίνει η «νονά» για τα ωφελούμενα παιδιά της. Με βασικό σύνθημα «Κανένα παιδί του Πειραιά χωρίς δώρο και λαμπάδα το Πάσχα» η ΚΟ.Δ.Ε.Π. έχει ήδη ξεκινήσει τη διανομή των πασχαλινών ειδών στις ωφελούμενες οικογένειες των προγραμμάτων της.

Πρόκειται για μια ακόμα κοινωνική δράση, στο πλαίσιο ενός συνόλου προγραμματισμένων πασχαλινών δράσεων, οι οποίες θα κορυφωθούν κατά τον εορτασμό της Ανάστασης και του Πάσχα.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Μια ακόμη σημαντική δράση αγάπης και αλληλεγγύης βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς μοιράζει χαμόγελα στα ωφελούμενα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Στόχος μας είναι να μην μείνει  κανένα παιδί χωρίς δώρο και λαμπάδα,  προκειμένου να  γίνουν πιο όμορφες αυτές οι  Άγιες Ημέρες για τα παιδιά. Η  δράση αυτή αναδεικνύει τη σημασία της προσφοράς, και ενισχύει ακόμη περισσότερο  το κοινωνικό  έργο της ΚΟ.Δ.Ε.Π., που υλοποιεί με ευαισθησία όλα αυτά τα χρόνια. Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία».

Ο πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννης Βοϊδονικόλας, μεταξύ άλλων είπε: «Καλώ για ακόμη μια φορά όλους τους συμπολίτες μας, να συνδράμουν σε αυτήν την κοινή προσπάθεια, βοηθώντας μας στον εντοπισμό αξιοπρεπών οικογενειών ή μοναχικών πολιτών που διαβιούν υπό αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να έρθει και για εκείνους η Ανάσταση – κυριολεκτικά και μεταφορικά – κατά το φετινό Πάσχα! Είναι στο χέρι όλων μας να δημιουργήσουμε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, για όλες και όλους».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: