Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

ΕΣΗΕΑ: “Κάτω τα μολύβια” σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης έως τις 4 μμ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 16/11/2021

Άρχισε πριν λίγα λεπτά η πεντάωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων λόγω της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που άρχισε στις 11 πμ

|> Πεντάωρη στάση εργασίας κήρυξε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), για την πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της. Η στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, αναφέρει:

«Σας υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, στις 11 π.μ., στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο (Ευελπίδων 2, Αθήνα), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Εν όψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 5ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες)».

Απάντηση