Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Προϋπαντήθηκε… χθες ο Μάϊος στην πλατεία Κανάρη

Χωρίς κατηγορία στις 01/05/2019

Άρχισε τη λειτουργία της η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά με μύρια είδη και προσιτές τιμές

|> Άνοιξε χθες τις πύλες της, η 9η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά, στην πλατεία Κανάρη, στο  Πασαλιμάνι και τα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4/5 στις 12 μ.

Την έκθεση, που αποτελεί θεσμό για την πόλη,  οργανώνει ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής.

Οι επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης θα έχουν την  ευκαιρία να επιλέξουν λουλούδια και φυτά, ανάμεσα σε χιλιάδες είδη και κυρίως σε προσιτές τιμές.

Η 9η Ανθοκομική Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12 Μαΐου και το ωράριο λειτουργίας θα είναι: 10 πμ – 10 μμ.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο οποίος στις επερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γ. Πατούλη, δήλωσε:

«Άρχισε η 9η Ανθοκομική μας έκθεση στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι και αναμένεται να είναι η πιο πετυχημένη του θεσμού. Είμαι πολύ υπερήφανος ως αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου για την ανοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια, αφού με απόφασή μου καθιερώθηκε στον χώρο αυτό εδώ και τρία χρόνια. Η κλασική βόλτα των Πειραιωτών στην “πασαρέλα” των καφέ και των εστιατορίων συνδυάζεται με τη βόλτα στην Ακτή Μουτσοπούλου και το πλούσιο πράσινο της πλατείας. Περιμένουμε όλο τον κόσμο στα εγκαίνια το Σάββατο 4 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: