Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με 4 επιμορφωτικά σεμινάρια το “ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 07/02/2022

Έκκληση από την Ευαγγελίστρια για συμμετοχή στα συσσίτια– Με ποιους τρόπους γίνεται η προσφορά ενός γεύματος σε άπορους φίλους

|> Συνεχίζει το κοινωνικό και μορφωτικό της έργο η Ευαγγελίστρια και από σήμερα αρχίζει μία σειρά ποιοτικών επιμορφωτικών σεμιναρίων τα οποία θα μεταδίδονται μέσω διαδικτύου. Παράλληλα συνεχίζει τον αγώνα της για τα συσσίτια και κάνει έκκληση για βοήθεια, καθώς είναι πολλοί οι συνάνθρωποι που στερούνται ακόμη της τροφής…

  • Δευτέρα  7  Φεβρουαρίου  2022          7.30 μ.μ.

Σεμινάριο: «Ιστορία της Μικράς Ασίας» https://youtu.be/3VxKcXMj7NU

Η 1η συνάντηση της σειράς «Η ιστορία της Μικράς Ασίας» με θέμα: «Τα πρώτα ταξίδια και οι αρχαιοελληνικές αποικίες στη Μ. Ασία», στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

Τη σειρά επιμελείται η Αρχοντία Παπαδοπούλου, ιστορικός, φιλόλογος, πρόεδρος της Ενώσεως Μαγνησίας Μικράς Ασίας.

  • Τρίτη  8  Φεβρουαρίου  2022          7.30 μ.μ.

Σεμινάριο: «Η λατρεία μας με απλά λόγια» https://youtu.be/7kffTjYGoL4

Η 1η συνάντηση της σειράς «Η λατρεία μας με απλά λόγια» με θέμα: «Εσπερινός», με τον πρωτοπρεσβύτερο π. Χρυσοβαλάντη Θεοδώρου και τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ελισσαίο Κυνούση, στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

  • Τετάρτη  9  Φεβρουαρίου  2022          7.30 μ.μ.

Σεμινάριο: «Πατερικός λόγος» https://youtu.be/XUYx1wtXEJU

Η 1η συνάντηση της σειράς «Πατερικός λόγος» με θέμα: «Έννοια και σημασία Πατρός και Διδασκάλου» στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…». Τη σειρά επιμελείται ο αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Ψωίνος, θεολόγος, ιεροκήρυκας.

  • Πέμπτη  10  Φεβρουαρίου  2022          7.30 μ.μ.

Σεμινάριο: «Μεγαλώνοντας έναν άγιο» https://enoriaendrasei.gr/2021/09/29/

Η 1η συνάντηση της σειράς «Μεγαλώνοντας έναν άγιο» στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…». Τη σειρά επιμελείται ο αρχιμανδρίτης π. Καλλίνικος Μαυρολέων, συνταξιούχος δάσκαλος και ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίου Γεωργίου Βασσών Καρπάθου.

Emailinfo@enoriaendrasei.gr

Ε Κ Κ Λ Η Σ Η  Γ Ι Α  Τ Ρ Ο Φ Ι Μ Α

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πειραιώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των απόρων αδελφών μας παρά τους περιορισμούς που επέφερε η πανδημία στην καθημερινή μας ζωή. Κύρια ανάγκη είναι η συγκέντρωση τροφίμων. Κάνουμε έκκληση όσοι μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα στην προσπάθεια μας αυτή.

Περισσότεροι από 120 άποροι αδελφοί μας εξυπηρετούνται καθημερινά, χάρη στις δωρεές και την εθελοντική εργασία συνεργατών μας.

Η αγάπη και η φροντίδα για τον κάθε αδελφό που έχει ανάγκη, δεν γνωρίζουν περιορισμούς και δεν υπάρχει επιδημία που να μπορεί να τις ανακόψει.

Το Πνευματικό Κέντρο της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς (όπισθεν του Ιερού Ναού – Βούλγαρη 50Γ – Τηλ.: 210 4125619) είναι ανοικτό από 9.00π.μ. έως 8.30μ.μ.

>>> ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ

1. Μπορείς να αναλάβεις ένα γεύμα «υπέρ υγείας ή υπέρ αναπαύσεως» προσφιλών σου προσώπων, φέρνοντας τα υλικά που χρειάζονται για το συσσίτιο μιας μέρας.

2. Μπορείς να προσφέρεις τα χρήματα που κοστίζει ένα γεύμα, παίρνοντας απόδειξη και εμείς θα αναλάβουμε να αγοράσουμε από αποθήκες τροφίμων ό,τι χρειάζεται για το γεύμα.

> ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. λογαριασμού: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 190/ 296076- 11
IBAN: GR 59 0110 1900 0000 1902 9607 611

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: