Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έκπτωση 30% στα ναύλα προσφέρει η Hellenic Seaways για το ταξίδι στη Σάμο

Ναυτιλια στις 21/07/2016

Και δωρεάν για Χίο-Μυτιλήνη

Η Hellenic Seaways, για μια ακόμα μια φορά, αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη των τοπικών νησιωτικών κοινωνιών με ταυτόχρονη ενίσχυση του εθνικού τουριστικού προϊόντος. Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνεργασία με το επιμελητήριο Σάμου, η Hellenic Seaways, συμμετέχει στο προνομιακό εκπτωτικό πακέτο διακοπών στο νησί.

Πιο συγκεκριμένα, ο επισκέπτης που προγραμματίζει τις διακοπές του στο νησί της Σάμου, έχει πλέον τη δυνατότητα να επωφεληθεί της έκπτωσης 30% για τα εισιτήρια καθώς και 30% για το ΙΧ αυτοκίνητο.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με ένα κλικ στο http://samoscci.filoxeno.com/el ο επισκέπτης εξασφαλίζει προνομιακές τιμές για τη διαμονή στο νησί της Σάμου, ενώ κατοχυρώνει εκπτωτικό voucher, το οποίο αποστέλλει στην Hellenic Seaways στο e-mail booking@hsw.gr και του αποδίδεται η έκπτωση.

Η Hellenic Seaways, με αίσθημα ευθύνης και λειτουργώντας ως αυθεντικός Έλληνας ακτοπλόος, βρίσκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών και στηρίζει τη νησιωτικότητα, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη του κοινού, ενώ ανάλογες ενέργειες θα έχουν και συνέχεια.

Πρόγραμμα «Deals For You»
για τη Χίο και τη Μυτιλήνη

Εξ άλλου, στο πλαίσιο της τόνωσης των τουριστικών ροών των νησιών του ΒΑ Αιγαίου Η Hellenic Seways ενισχύει στρατηγικά τη διαθεσιμότητα των θέσεων σε προσφορά του προγράμματος «Deals for You».

Πιο συγκεκριμένα, αυξάνει τον αριθμό των θέσεων στα πλοία της που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Deals for You» το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την OTE – Cosmote.

Με την πρωτοβουλία της εταιρείας, περισσότεροι συνδρομητές OTE –  Cosmote, έχουν πλέον τη δυνατότητα να ταξιδέψουν προς Χίο και Μυτιλήνη, εξασφαλίζοντας τα εισιτήρια επιστροφής τους, εντελώς δωρεάν.

Απάντηση