Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αντώνης Μοραντζής: Ένας δοκιμασμένος και “αυτόφωτος”!

Χωρίς κατηγορία στις 16/05/2019

Ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με ποικίλες δράσεις για τον Πειραιά και τα δικαιώματα των κατοίκων του

|> Ο Αντώνης Μοραντζής, γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό “Πειραιάς – Πόλη – Πρότυπο” του Νίκου Βλαχάκου και ένας δραστήριος Πειραιώτης που ξεπερνά τις κομματικές ταμπέλες και παρά την μικρή του ηλικία, χρόνια τώρα μάχεται για τα δικαιώματα του δημότη της πόλης μας. Ένας δοκιμασμένος και “κυρίως” αυτόφωτος πολίτης.

Εν όψει της υποψηφιότητάς του, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε την αγάπη μου για τον Πειραιά. Είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, σπούδασα και εργάζομαι. Τα τελευταία εννιά χρόνια, έχω υπηρετήσει την πόλη μας από τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου της Α’ Δημοτικής Κοινότητας. Στις επικείμενες δημοτικές   εκλογές, αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Βλαχάκου, για να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘Πειραιάς – Πόλη – Πρότυπο’, ώστε να έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω την προσφορά μου, προς τον τόπο μας, από μια θέση μεγαλύτερης ευθύνης. Ο αγώνας όλων μας, για τον Πειραιά που μας αξίζει, δεν πρέπει να σταματά ποτέ”.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Αντώνης Μοραντζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Με καταγωγή από την Κοίτα της Λακωνικής Μάνης και τα Χανιά της Κρήτης, είναι γιος του Γεωργίου Μοραντζή, αντιναυάρχου (Ο) Π.Ν. ε.α., και της Μαρίας Μαράκη. Παππούς του -και ο άνθρωπος από τον οποίο πήρε το όνομά του- ήταν ο γνωστός Πειραιώτης και βιοτέχνης, στην περιοχή Βρυώνη, Αντώνης Μαράκης.

Οι σπουδές, αλλά και η επαγγελματική πορεία, του Αντώνη Μοραντζή επικεντρώνονται στο χώρο των Οικονομικών Επιστημών. Όντας απόφοιτος του Πειραματικού Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (MBA-TQM) Διοίκησης Επιχειρήσεων & Ολικής Ποιότητας, καθώς και τελειόφοιτος της Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Σήμερα, ζει και εργάζεται στην πόλη μας ως λογιστής σε οικονομική διεύθυνση.

Παραλλήλως, όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της κοινωνίας, με συνέπεια, προσήλωση στο καθήκον και άσβεστη την ανάγκη ανιδιοτελούς προσφοράς. Συγκεκριμένα, από το 2010 έως και σήμερα, είναι σύμβουλος της Α’ δημοτικής κοινότητας Πειραιά, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Αθλητισμού της Α’ κοινότητας, καθώς και μέλος του δ.σ. του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (ΟΠΑΝ).

Ακόμη, από το 2002 ασχολείται ενεργά με τους Ναυτοπροσκόπους του Πειραιά και, στο πλαίσιο αυτής της ενασχόλησης, του έχει απονεμηθεί η ύψιστη τιμητική διάκριση «Πρόσκοπος Έθνους». Είναι, περαιτέρω, ειδικός γραμματέας του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, στου οποίου το  δ.σ. εκλέγεται από το 2010. Τέλος, έχει διατελέσει μέλος του δ.σ. της Ένωσης Απανταχού Μανιατών, είναι τακτικό μέλος στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, καθώς και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: