Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ένα panda με τα… “σέα και τα μέα” του, τον Σεπτέμβριο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

FLASH στις 23/08/2016

Προσφορά της COSCO

Ένα panda επισκέπτεται τη χώρα μας τον Σεπτέμβριο για να φιλοξενηθεί στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (Attica Zoological Park)! Με όλες τις νόμιμες άδειες, τα containers με την τροφή του και τα μπαμπού του, την αγάπη που το συνοδεύει και την αγάπη με την οποία θα το υποδεχθούμε!

“Υπεύθυνη” η COSCO που θα το μεταφέρει μαζί με την… προικούλα του και το φαγάκι του, για τη χαρά των παιδιών, με την φροντίδα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, του Σπύρου Καρανικόλα και την υποστήριξη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου δια της Υπηρεσίας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων και του Γραφείου της Εμπορικής Ακολούθου της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας στην Ελλάδα.

Με τον ερχομό του panda ο πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Κων. Γιαννίδης, ζήτησε δίπλα από το λογότυπο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και για όσο καιρό μείνει το panda στην Ελλάδα, να τοποθετείται η φιγούρα του συμπαθούς ζώου που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Κίνα, αποδίδοντας έτσι τιμή στα παιδιά, την αθωότητα, τη φιλία μεταξύ Ελλάδας και Κίνας – tη φιλία των λαών, των παιδιών, την πιο αγνή φιλία! Μία τρυφερή εικόνα για τα παιδιά χωρίς οικογένεια!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: