Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Διαμαρτυρία του ΙΣ Πειραιά για δυσλειτουργία του ΕΦΚΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 05/03/2022

Έστειλαν επιστολή στον διοικητή όπου επισημαίνεται η αγανάκτηση / αγωνία πολλών ιατρών-μελών του ΙΣΠ – Μία υπάλληλος για 5500 ασφαλισμένους!

|> Με επιστολή του (3/3/22) προς τον διοικητή του ΕΦΚΑ Π. Δουφεξή ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιώς (ΙΣΠ), που υπογράφουν ο πρόεδρος του ΙΣΠ Νίκος Πλατανησιώτης και ο Α’ γενικός γραμματέας Γιώργος Βίτσας, ενημερώνει για τη δυσλειτουργία των υπηρεσιών του πρώην ΕΤΑΑ – ΤΣΑΥ που έχει ενταχθεί στο ΕΦΚΑ, και ζητά την άμεση παρέμβασή του.

Στην επιστολή επισημαίνεται η αγωνία και η αγανάκτηση πολλών μελών του ΙΣΠ για την δυσλειτουργία των υπηρεσιών του πρώην ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, τόσο για το κατάστημα της Αθήνας, όσο και για την αντιπροσωπεία του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, είναι σχεδόν αδύνατη η επικοινωνία τόσο τηλεφωνικά, όσο και ηλεκτρονικά (με e-mail) και ως εκ τούτου οι ιατροί-μέλη δεν μπορούν να επιλύσουν ούτε απλά θέματα, όπως π.χ. η ασφαλιστική ικανότητα, η έλλειψη της οποίας τους δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα. Σημειώνεται δε, πως στην αντιπροσωπεία του Πειραιά εξυπηρετεί μόνο μία υπάλληλος, για 5.500 υγειονομικούς!

Κλείνοντας την επιστολή ο ΙΣΠ καλεί και ευελπιστεί στην άμεση παρέμβαση του διοικητή του ΕΦΚΑ για την επίλυση του προβλήματος, το οποίο τείνει να μετατραπεί σε μόνιμη κατάσταση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: