Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ίδια γεύση… στον δημοτικό ρ/σ “Κανάλι Ένα”

FLASH στις 07/02/2015

Με την ίδια, αποτυχημένη, συνταγή συνεχίζει  το “Κανάλι Ένα“. Η νέα διοίκηση, συγκάλεσε “ευρεία σύσκεψη” με τη συμμετοχή  και παλαιότερων στελεχών, τα οποία είχαν “περιθωριοποιηθεί” από τη “ρεμπέτικη κομπανία” που είχε εγκαταστήσει  η απελθούσα διοίκηση.

Εκεί, παρά το  ότι ακούστηκαν φοβερά πράγματα, όπως π.χ. ότι το ραδιόφωνο “κλείνει” κάθε βράδυ στις 10 και “παίζει” ο  υπολογιστής ή ότι  παλαιό στέλεχος πήγε νύχτα στο κανάλι, βρήκε την πόρτα ανοιχτή αλλά δεν ήταν… κανένας μέσα! Η διοίκηση αποφάσισε να συνεχίσει με το υπάρχον σχήμα, εκείνο, δηλαδή, που οδήγησε το δημοτικό ραδιόφωνο σε ακροαματικότητες μηδενικές.

Σε παρατήρηση, μάλιστα, παλαιού στελέχους που υπέβαλε ενστάσεις για τη διατήρηση “της διεύθυνσης  που διέλυσε τεχνικά, ποιοτικά, μουσικά και ειδησεογραφικά το ραδιόφωνο“, η απάντηση ήταν “μα, τι να κάνουμε; παρεμβαίνει ο… τάδε!“. Ο ενιστάμενος αντέτεινε ότι ο “τάδε” δεν εξελέγη ούτε  βουλευτής, αλλά έλαβε την  απάντηση ότι “ναι, αλλά είναι φίλος του προέδρου“…

Αποφασίστηκε να χωριστεί ντο ραδιόφωνο σε τρεις διευθύνσεις.  Τη γενική διεύθυνση (στην οποία εκ του καταστατικού πρέπει να προΐσταται μέλος της ΕΣΗΕΑ, πτυχιούχος ΑΕΙ, επί ποινή αφαίρεσης της άδειας),  τη διεύθυνση προγράμματος, όπου μάλλον θα επανέλθει ο διωχθείς από  την απελθούσα διοίκηση και δικαιωθείς στα δικαστήρια επί κεφαλής, και προσωπικού-διοίκησης-δημοσίων σχέσεων, την εποπτεία της οποίας θα έχει ο αντιπρόεδρος.

Σημειώνεται, πάντως, ότι στο ¨Κανάλι Ένα” υπάρχει δυσφορία για τη μη αλλαγή του διευθυντικού σχήματος, δεδομένου ότι η συνταγή της απελθούσας διοίκησης, “δεν πήγε”.

Παλαιό στέλεχος, μάλιστα, που επανήλθε πρόσφατα στο δημοτικό ραδιόφωνο, εξέφρασε απορία για το πως “τρώγοντας τυρόπιτες, σουβλάκια και πίτσες, αλλά  και εξ αποστάσεως, μπορεί κανείς να κάνει τον διευθυντή  και να εισπράττει παχυλό μισθό”.

Άλλο πάλι στέλεχος, εξέφρασε την άποψη ότι “επιστρέφουμε στη συνταγή Φασούλα”, αλλά καθώς φαίνεται η νέα διοίκηση δεν έχει πολλά περιθώρια παρεμβάσεων και θα ασκήσει διαχείριση των κονδυλίων που θα χορηγηθούν στην Δημοτική Ραδιοφωνία. Η συνέχεια, επί των FM…

Β. Αλ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: