Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δύο γήπεδα τένις, αντί στίβου και γηπέδου του Εθνικού…

Χωρίς κατηγορία στις 29/12/2018

Αναβαθμίζεται… ο περιβάλλων χώρος του ΣΕΦ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

|> Μπορεί ο Πειραιάς, μετά την ανακατασκευή του Σταδίου Καραϊσκάκη, να στερείται στίβου και η ιστορική ομάδα του Εθνικού να μην έχει γήπεδο να παίξει, αλλά η Περιφέρεια Αττικής φροντίζει να καλύπτει την αδιαφορία της, εξαγγέλοντας την κατασκευή “ενός σπουδαίου χώρου άθλησης και αναψυχής της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και ολόκληρης της Αττικής“, στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός της για “την αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας“… Και ως απόδειξη του ενδιαφέροντός της για τον αθλητισμό προγραμματίζει την κατασκευή δύο γηπέδων αντισφαίρισης. Όσο για τον Εθνικό, ούτε κουβέντα να γίνεται!

Όπως ανακοινώθηκε, το επίκεντρο της συντονισμένης προσπάθειας της Περιφέρειας Αττικής είναι ο περιβάλλων χώρος του ΣΕΦ να μη θυμίζει πλέον την υποβάθμιση και την εγκατάλειψη των προηγούμενων ετών.

Στο πλαίσιο αυτό, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο, προϋπολογισμού 310.000 ευρώ με ΦΠΑ, εξασφαλίζει τη συντήρηση και αποκατάσταση των δικτύων άρδευσης και πυρόσβεσης, τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού καθώς και την κατασκευή δύο γηπέδων αντισφαίρισης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: