Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αναπτύσσεται εθελοντικό (δια)δίκτυο για τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 03/12/2015

Τo Travel Massive 

Το TravelMassive.com,  είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο, συγκεντρώνοντας τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον τουρισμό. Είναι ένα εθελοντικό, δωρεάν δίκτυο που τα μέλη αποτελούνται από  ένα cluster τοπικά οργανωμένων κοινοτήτων, γνώστες της τουριστικής/ ταξιδιωτικής  βιομηχανίας που έχουν σαν στόχο την βελτίωση του τουρισμού και των ταξιδιών παγκοσμίως.

Δημιουργήσαμε το chapter Κρήτη, με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας. Το Travel Massive έχει chapters σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό το δίκτυο, και με στοχευμένες κινήσεις, σκοπεύουμε να προωθήσουμε τη Κρήτη σαν έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου“. Αυτό αναφέρουν οι ανθρώποι του TravelMassive.com και συνεχίζουν:

Travel MassiveΤο Travel Massive είναι μη κερδοσκοπικό, γι’αυτό εξ άλλου έχει χιλιάδες μέλη από όλο τον κόσμο. Ειδικά για τα μέλη του, υπάρχει δωρεάν συμμετοχή σε events με επαγγελματίες του τουρισμού που διοργανώνονται σε πάρα πολλές πόλεις του εξωτερικού.

Η ίδια δωρεάν συμμετοχή θα ισχύει και στα events που θα διοργανώνει τακτικά το Travel Massive Crete. Ελπίζουμε οι επαγγελματίες του τουρισμού να στηρίξουν τη μεγάλη μας αυτή προσπάθεια! Χρειαζόμαστε μόνο το χρόνο και τη δημιουργική τους διάθεση!

Όσο για το όραμά τους, λένε:

Το θέμα μας για το 2016  είναι Crete4Seasons και μακροπρόθεσμος στόχος και πρόκληση για μας είναι να βρούμε έναν τρόπο για να προσελκύσουμε  τουρίστες για  να έρθουν στην Κρήτη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, κάθε εποχή.

Η πρώτη μας εκδήλωση θα έχει  τον τίτλο «Πώς τα social media  θα μπορούσαν να συμβάλουν στην προώθηση του τουρισμού” και θα περιλαμβάνει διεθνείς ομιλητές και σεμινάρια και φυσικά μπόλικη συζήτηση.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στα Χανιά 4/12 στις 18:00-20:00 στο CoMe, στο Ρέθυμνο 5/12 στις 12:00-14:00 στο Living Room και στο Ηράκλειο, την Κυριακή 6/12 στις 12:00-14:00 στο καφέ Marina στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Απάντηση