Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αντικαταστάθηκε ο Αν. Παντελάκης από γ.γ. του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 12/05/2016

Λόγω παραίτησης

Το δ.σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, κατά τη συνεδρίασή του (Τετάρτη 11/) έκανε δεκτή την επιστολή παραίτησης του Αναστάσιου Παντελάκη από τη θέση του γενικού γραμματέα και μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΠ, λόγω διακοπής των εργασιών της επιχείρησής του.

Τη θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου κατέλαβε ως επιλαχών ο Γεώργιος Φερούσης και στην ψηφοφορία που ακολούθησε εκλέχθηκαν οι:

Γενικός Γραμματέας: Θεόδωρος Καπράλος, Αν. Γενικός Γραμματέας: Ευάγγελος Κορκίδης, Ταμίας: Αριστείδης Μασουρίδης.

Ο πρόεδρος Νίκος Μανεσιώτης (φωτό) και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν τον  κ. Α. Παντελάκη για την συνεργασία, την σημαντική προσφορά και την βοήθειά του στα θέματα του Συλλόγου καθ΄ όλη την διάρκεια της θητείας του και συνεχάρησαν τους νεοεκλεγέντες ευχόμενοι καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Κατόπιν των ανωτέρω, η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, έχει ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος: Νικόλαος Μανεσιώτης, Α’ Αντιπρόεδρος: Παύλος Πολιτάκης, Β’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Σωτηρίου, Γ’ Αντιπρόεδρος: Μαρία Πιττακή, Γεν. Γραμματέας: Θεόδωρος Καπράλος, Αν. Γεν. Γραμματέας: Ευάγγελος Κορκίδης, Ταμίας: Αριστείδης Μασουρίδης.

ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Βασιλείου Ισιδώρα, Βασιλόπουλος Ιωάννης, Γαργαρόπουλος Κωνσταντίνος, Κριαλάκου Αγγελική, Κυριαζάνος Αντώνιος, Μαρκαριάν Χαρουτιούν, Μαρκομιχάλης Δημήτριος, Μιχαηλίδης Γεώργιος, Μπουζόπουλος Ανδροκλής, Οβακιμιάν Αγκόπ, Οικονόμου Ευάγγελος, Σακελλάρη-Καρέλλη Βασιλική, Σάμιος Μιχαήλ, Σιδεράκης Γεώργιος, Στραβαχιλλέας Νικόλαος, Τσερτσιάν Λεβόν, Φερούσης Γεώργιος, Χατζηιωάννου Μιχαήλ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: