Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αύριο το πρωί χειρουργείται στον ώμο ο υπεραθλητής

Αθλητισμος στις 04/11/2018

Αν και ήταν προγραμματισμένη η εγχείρηση ο Λευτέρης Πετρούνιας τόλμησε και για τρίτο χρυσό!

|> Τα μάτια της Ελλάδας αύριο το πρωί θα είναι “καρφωμένα” σε ένα χειρουργικό κρεβάτι στη Γαλλία, όπου θα χειρουργείται στον ώμο ένα “χρυσό” παιδί της, όπως είναι ο υπεραθλητής Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος χθες κατέκτησε στην Ντόχα τον τρίτο διαδοχικό τίτλο του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Μία νίκη που δεν προέκυψε μόνον από τον ανταγωνισμό του Λευτέρη με δύο ισχυρούς αντιπάλους, αλλά και από έναν άλλο ισχυρό αντίπαλο που ήταν ο πόνος στον ώμο του. Και δεν ήταν κάποιος ξαφνικός πόνος, καθώς ο Πετρούνιας ήδη είχε ραντεβού για αύριο το πρωί προκειμένου να χειρουργηθεί.

Μόλις πήρε χθες το χρυσό στα χέρια του ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε:

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

«Τη Δευτέρα, στις 07:15 το πρωί, μπαίνω στο χειρουργείο. Αυτό δεν αλλάζει! Πριν από τον τελικό, έλεγα ότι “είναι η τελευταία φορά που θα έχω αυτόν τον πόνο στον αριστερό ώμο, θα μπω λοιπόν απολαύσω τον αγώνα”, πράγμα το οποίο και έκανα! Φοβάμαι λίγο την επέμβαση, γιατί δεν έχω χειρουργηθεί στον ώμο άλλη φορά, αλλά ανυπομονώ να γίνει, γιατί κουβαλάω αυτόν τον πόνο εδώ και δέκα μήνες και δεν αντέχω άλλο…».

Και στο facebook έγραψε:

«Μετά την εμφάνισή μου, σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν δυνατόν να το χάσω όλο αυτό… Είναι αρκετά τρελό αυτό που συνέβη, αλλά είδαμε όλοι το αποτέλεσμα. Τελικά δεν θα γινόταν να χάσω αυτή τη διοργάνωση. Δεν ένιωσα σίγουρος νικητής μετά το πρόγραμμά μου και τη βαθμολογία που πήρα. Ασφαλώς, είδα την αυτοπεποίθησή μου να ανεβαίνει, βλέποντας ότι είχα υψηλότερη βαθμολογία απ’ ό,τι στον προκριματικό, πίστευα ότι θα έπαιρνα το χρυσό μετάλλιο, ωστόσο ήμουν λίγο ανήσυχος για τον βαθμό που θα έπαιρνε ο Ζανέτι, ο οποίος έκανε επίσης πολύ καλό πρόγραμμα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τη νίκη σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είχα καλούς ανταγωνιστές. Ο Λοντάντιο είναι νέος, με “καθαρές” εκτελέσεις, ο Ζανέτι με έχει κερδίσει πολλές φορές και τον έχω κερδίσει πολλές φορές, γι’ αυτό δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί»

Απάντηση