Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αποδέχθηκε ο Πατούλης την αντικατάστασή του από Χαρδαλιά και θα τον στηρίξει!

Χωρίς κατηγορία στις 31/07/2023

Ο περιφερειάρχης Αττικής με επίσημη ανακοίνωσή του δηλώνει την αποχώρησή του και την πίστη του στις αρχές και τις αξίες της ΝΔ

Τ/Π |> «Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα». Αυτό τονίζει ο Γιώργος Πατούλης στην ανακοίνωση για την ΜΗ κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η είδηση για την αποδοχή για αντικατάστασή του από τον Νίκο Χαρδαλιά, έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες – αν και είχε την διαβεβαίωση για στήριξή του από το σύνολο των συμβούλων της παράταξής του.

Η επίσημη δήλωση του Γιώργου Πατούλη, αναφέρει:
«Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. 
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα, ως Περιφερειάρχης Αττικής, συνεργάστηκα αποτελεσματικά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράγοντας θετικό έργο προς όφελος των πολιτών της Αττικής. 
Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα ‘’σημαία ευκαιρίας’’ για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα. 

Θέλω να τονίσω πως πάνω από όλα, σέβομαι τον κόσμο της παράταξής μου αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική μου πορεία. Στην αυτοδιοικητική και επιστημονική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς, δίπλα στον πολίτη. Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον.

Αισθάνομαι περήφανος για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού σχεδιασμού και μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας.
Το έργο αυτό δεν πρέπει να μείνει στη μέση γι’ αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική».

Η απόφαση Πατούλη για να ‘’δεχθεί’’ την αντικατάστασή του από τον Νίκο Χαρδαλιά, το σίγουρο είναι ότι δεν πάρθηκε εύκολα και υπέκυψε μετά τις ισχυρές πιέσεις που δέχθηκε από το Μαξίμου.

Η αποχώρηση του Γιώργου Πατούλη από τον προεκλογικό αγώνα, ήταν ίσως ενδεδειγμένη λύση, διότι έτσι απεφεύχθη ένας ’εμφύλιος’’ στο κυβερνών κόμμα, με ‘’ανυπάκουους’’ και ‘’αποστάτες’’…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: