Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Daily Mail”/ Αποκάλυψη-σοκ: Για ποιό λόγο η Κέιτι Χολμς, χώρισε τον Τομ Κρουζ

Χωρίς κατηγορία στις 11/05/2016

Εμπλοκή των σαϊεντολόγων

Πηγή: iefimerida.gr |> Ο πατέρας του ηγέτη της σαϊεντολογίας, David Miscavige, αποκάλυψε στην “Daily Mail” τι γινόταν στο σπίτι του Τομ Κρουζ, όταν ήταν με την Κέιτι Χόλμς, και περιέγραψε ποια ήταν τα περιστατικά που την ώθησαν να πάρει διαζύγιο από τον ηθοποιό.

Ο Ρον Μισκάβιτς, λοιπόν, ανέφερε πως η Κέιτι Χολμς πήρε διαζύγιο από τον Κρουζ, διότι φοβήθηκε πως θα χάσει την κόρη της με τον ίδιο τρόπο που την έχασε και η Νικόλ Κίντμαν.

Η Κέιτι, μάλιστα, φρίκαρε όταν μέλη της σαϊεντολογίας είχαν εγκατασταθεί στο σπίτι που ζούσαν με τον Τομ και τον συμβούλευαν για τα πάντα.

Η ίδια αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο της με τον διάσημο ηθοποιό, μιας και φοβήθηκε πως και η κόρη της Suri θα ακολουθήσει την «πολιτικής της αποσύνδεσης».

Σύμφωνα με τον Ρον, η πολιτική της αποσύνδεσης είναι μία τακτική που ακολουθούν οι σαϊεντολόγοι, κατά την οποία οι ίδιοι κόβουν κάθε επαφή με άτομα που δεν την ασπάζονται (ακόμη και αν οι είναι οι γονείς τους), πράγμα που έκανε και η πρώτη κόρη του Τομ Κρουζ με την Νικόλ Κίτμαν. Μάλιστα ο Ρον μέσα από το σχετικό βιβλίο του, αποκαλύπτει πως ο Τομ Κρουζ δεν είδε μια μέρα την Κέιτι και την ερωτεύτηκε, αντιθέτως ο ίδιος πέρασε από μία διαδικασία επιλογής της ιδανικής συντρόφου, την οποία είχαν αναλάβει σαϊεντολόγοι.

Ουσιαστικά, πιστοί της θρησκευτικής οργάνωσης είχαν διοργανώσει μία σειρά από συνεντεύξεις για να βρουν στον Τομ τη νέα του γυναίκα και η Κέιτ Χολμς ήταν η πιο κατάλληλη.

Απάντηση