Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εγκαινιάστηκε η Ανθοκομική Έκθεση στην πλατεία Κανάρη

Χωρίς κατηγορία στις 05/05/2019

Απολογισμός έργου του Σταύρου Βοϊδονικόλα ως  αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου

|> Εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι η 9η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά, στην πλατεία Κανάρη στο  Πασαλιμάνι, που οργανώνει ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής.

Παρών στα εγκαίνια ήταν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Σταύρο Βοϊδονικόλα για τη συμβολή του στη  διοργάνωση της Ανθοκομικής Έκθεσης τα τελευταία 5 χρόνια, καθώς και τον πρόεδρο των Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής Αλέξανδρο Μεταξά για την αγαστή συνεργασία.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Σταύρος Βοϊδονικόλας στον χαιρετισμό του, ανέφερε μεταξύ άλλων πως η απόφαση να μεταφερθεί η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά στην πλατεία Κανάρη, ήταν σωστή καθώς κάθε χρόνο αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου. Σημείωσε πως βοήθησε τους καταστηματάρχες της περιοχής λέγοντας πως οι Πειραιώτες συνδυάζουν τη φθηνή αγορά λουλουδιών σε ένα όμορφο περιβάλλον με τον καφέ και το φαγητό τους  στα γύρω μαγαζιά εστίασης και τη βόλτα τους στο Πασαλιμάνι.

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Βοϊδονικόλας έκανε απολογισμό του έργου του ως αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου αφού θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και ευχαρίστησε  τον πρόεδρο των Φυτωριούχων Αλέξανδρο Μεταξά και τους ανθοκόμους της Αττικής για τη συνεργασία καθώς και όλους όσοι συμβάλουν στην επιτυχή διοργάνωση της 9ης Ανθοκομικής Έκθεσης Πειραιά. Μεταξύ άλλων τόνισε: “Είμαι πολύ περήφανος ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου για την ανοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια αφού με απόφαση μου καθιερώθηκε στον χώρο αυτό,εδώ και τρία χρόνια! Η κλασσική βόλτα των Πειραιωτών στην “πασαρέλα” των καφέ και των εστιατορίων συνδυάζεται με την βόλτα στο πεζοδρόμιο της ακτής Μουτσοπούλου και το πλούσιο πράσινο της πλατείας!

Στην  εκδήλωση των εγκαινίων συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά. Η 9η Ανθοκομική Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12 Μαΐου και λειτουργεί από 10 πμ έως 10 μμ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: