Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Προμήθεια πυροσβεστικού από τους AHEPA για την ΠΥ Μαντουδίου

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στις 19/08/2021

Απόφαση του δ.σ. της ομογενειακής οργάνωσης η οποία καλεί τους ομογενείς να συνδράμουν οικονομικά για την άμεση αγορά του οχήματος

|> Στην προμήθεια σύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος για να προσφερθεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μαντουδίου Βορείου Ευβοίας, αποφάσισε το δ.σ. της ομογενειακής οργάνωσης AHEPA. Η δε αγορά του πυροσβεστικού θα προκύψει με την συνδρομή των ομογενών. Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος των AHEPA Δημήτριος Ματθαίου, αναφέρεται:

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των καταστρεπτικών πυρκαγιών, η παγκόσμια κοινότητα της ομογενειακής οργάνωσης AHEPA αναλαμβάνει για μια ακόμη φορά την προσφορά ανακουφιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες αλλά και το Πυροσβεστικό Σώμα, ενεργοποιώντας άμεσα το «Emergency Relief Fund for Greece’s wildfires».

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, ύστερα από την πρόσκληση σε αυτό του προέδρου του Chapter, capt Δημητρίου Ματθαίου με θέμα την άμεση συνδρομή και υποστήριξη του Chapter στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Τμήματος AHEPA MARITIME ST’ NICHOLAS HJ-45, Ματθαίου Δημήτριος (πρόεδρος), Χαχάλης Λάμπρος (αντιπρόεδρος), Πολίτης Διονύσης (αντιπρόεδρος Β), Τζανετής Γιώργος (γενικός γραμματέας) και Χουλιάρας Θεόδωρος (ταμίας), συνεδρίασαν εκτάκτως την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021.

Κατά την συνεδρίαση τα μέλη του δ.σ., αφού άκουσαν την πρόταση του προέδρου capt Δημητρίου Ματθαίου για την προμήθεια πυροσβεστικού εξοπλισμού ο οποίος είναι απαραίτητος για την καταστολή των πυρκαγιών και αφού τόνισαν και εκείνοι με την σειρά τους ότι είχαν γίνει δέκτες παρόμοιων αιτημάτων από τα μέλη του Chapter, για την έμπρακτη συνδρομή στην πατρίδα μας και το πυροσβεστικό σώμα στο έργο της αντιμετώπισης των πυρκαγιών, αποφάσισαν ομόφωνα, το Chapter να προχωρήσει άμεσα στην αγορά ενός σύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος που θα προέρχεται από μια έκτακτη εισφορά των μελών του, το οποίο θα προσφερθεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μαντουδίου Βορείου Ευβοίας σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα εκεί.

Ήδη, κατόπιν σχετικής εισήγησης του κυβερνήτη (DG) AHEPA HELLAS κ. Κωνσταντίνου Βαρσάμη προς το Ύπατο Συμβούλιο (SL) της Οργάνωσης, ο ανώτατος πρόεδρος (SP) κ. Jimmy Kokotas έδωσε από τις 4 Αυγούστου, την εντολή άμεσης ενεργοποίησης του λογαριασμού εκτάκτων αναγκών σε μια προσπάθεια παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες από τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών στην πατρίδα μας. Ο SP κ. J. Kokotas καλεί όλα τα μέλη της AHEPA να συνδράμουν στο ειδικό ταμείο της Οργάνωσης για το έργο αντιμετώπισης αυτής της φυσικής καταστροφής, καταθέτοντας την συνεισφορά τους μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης ahepa.org/donate.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: