Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τριάντα Ferrari θα κάνουν βόλτες στους δρόμους του Πειραιά!

Χωρίς κατηγορία στις 16/09/2021

Από αύριο έως και την Κυριακή το Ferrari Road Show στον Πειραιά, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ – Ποιο είναι το τριήμερο πρόγραμμα

|> Σε δύο μέρες από σήμερα διοργανώνεται από τον δήμο του Πειραιά και την Περιφέρεια Αττικής το πρώτο Ferrari Road Show με τη συμμετοχή 30 αυτοκινήτων από το Maranello.

Από αύριο Παρασκευή 17/9, έως και την Κυριακή 19/9 ο Πειραιάς θα εξελιχτεί σε πόλο έλξης των φαν της Ferrari και των φίλων της αυτοκίνησης γενικότερα. Τριάντα ξεχωριστές Ferrari του Maranello, μεταξύ των οποίων παλιότερα και νέα μοντέλα όπως η Enzo, η Portofino, η 360 Modena, California T, η 458 Speciale, η Mondial, η 355 F1, για το πρώτο Ferrari Road Show που γίνεται στον Πειραιά και στο πλαίσιο των “Ημερών Θάλασσας”

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές ιταλικό κλαμπ ιδιοκτητών Ferrari, το “Passione Rossa”, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη και πρόκειται για μια δράση του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής που σκοπό έχει να τοποθετήσει την πόλη ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών με ένα event υψηλού ενδιαφέροντος.

Τα φημισμένα ιταλικά αυτοκίνητα θα φωτογραφηθούν και θα κινηματογραφηθούν σε ένα εντυπωσιακό Road Show στο παραλιακό μέτωπο και τα αξιοθέατα του Μεγάλου Λιμανιού, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης του Πειραιά.

Όσοι παρευρεθούν στο πρώτο Ferrari Road Show θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα μοντέλα του Cavallino Rampante από κοντά, αλλά και να βγάλουν φωτογραφίες, καθώς οι Ferrari του κλαμπ Passione Rossa θα σταθμεύσουν στο Πασαλιμάνι. Επιπλέον, 30 τυχεροί θα ζήσουν μια ονειρική εμπειρία, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν στη θέση του συνοδηγού για μια ονειρική βόλτα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

  • Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

12:00 Έκθεση Ferrari στο Πασαλιμάνι – Παραλιακή βόλτα αυτοκινήτων από την Πειραϊκή στο Μικρολίμανο

  • Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

12:00 Κινηματογράφηση – Φωτογράφηση των Ferrari στο λιμάνι του Πειραιά και σε αξιοθέατα της πόλης.

  • Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

11:00 Έκθεση Αυτοκινήτων – Συνοδηγήσεις με Ferrari, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

18:30 Επίσημη Παρουσίαση του Ferrari Club Passione Rossa, πάρκινγκ Γηπέδου “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Παρουσίαση: Σάσα Σταμάτη και Βαγγέλης Κιούσης.

Τη δράση διοργανώνουν ο Δήμος Πειραιά και η Περιφέρεια Αττικής, με τη συνδρομή της Media World Advertising και της Active Media, ενώ την υποστήριξη τους παρέχουν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Λιμεναρχείο Πειραιά, η Ελληνική Αστυνομία και ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς. Tο ταξίδι από και προς την Ιταλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Superfast Ferries-Anek Lines.

|> Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: