Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πιο γρήγορα και πολυτελώς για Πάρο – Ίο – Σαντορίνη

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 31/05/2019

Από σήμερα αρχίζει το καλοκαίρι για το “Tera Jet” με καθημερινές αποδράσεις στις Κυκλάδες

|> Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου τo μεγαλύτερο ταχύπλοο του κόσμου, το “Tera Jet” της SeaJets, από σήμερα Παρασκευή 31/5 ενισχύει τα δρομολόγια του με μία νέα γραμμή από τον Πειραιά με προορισμό την Πάρο, την Ίο και τη Σαντορίνη. Και μάλιστα με… ειδικό εισιτήριο!

Έτσι, ακόμη περισσότεροι επιβάτες θα έχουν την καθημερινή δυνατότητα να ανακαλύψουν και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού 5 αστέρων, φτάνοντας γρήγορα, άνετα και οικονομικά στους κυκλαδίτικους προορισμούς της επιλογής τους, με 39.90 ευρώ σε μόλις 2 ώρες και 50’.

Αναμφισβήτητα, το “Tera Jet” ξεχωρίζει, εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο με δύο τουρμπίνες αεροπλάνου, αλλά και από τον μοναδικό συνδυασμό άνεσης και πολυτέλειας που προσφέρει.

Ειδικότερα, πρόκειται για το πιο καλοτάξιδο ταχύπλοο με προηγμένη τεχνολογία σταθεροποιήσεων για τα μελτέμια. Την ίδια στιγμή, προσφέρει ένα ξεκούραστο ταξίδι χάρη στα ευρύχωρα και με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους καθίσματα, εκ των οποίων τα 600 είναι πλήρως ανακλινόμενα. Παράλληλα, ο πολυτελής χώρος του συμπληρώνεται από έξτρα σαλόνια και μπαρ 400 θέσεων, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στην αριθμημένη χωρητικότητα του πλοίου, καθώς και από κυλιόμενες σκάλες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: