Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Από τα HFM European Technology Awards 2015, τιμήθηκε η Klarityrisk

Χωρίς κατηγορία στις 25/11/2015

Σημαντική διάκριση

Η KlarityRisk, διεθνής πάροχος λύσεων λογισμικού για τη Διαχείριση Κινδύνων, Βελτιστοποίησης Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου, Ακεραιότητας και Διαφάνειας συναλλαγών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη βράβευση της ως «Best Compliance Product for Small & Start-Up Firms» στα βραβεία HFM European Technology Awards 2015, που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο.

Με την αξιοπιστία και σύγχρονη τεχνολογία των λύσεων της, η KlarityRisk πέτυχε αυτή την Πανευρωπαϊκού επιπέδου διάκριση, μέσω μίας αυστηρής και εμπεριστατωμένης διαδικασίας. Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από αναγνωρισμένους επαγγελματίες με σημαντική εμπειρία στο χώρο της Τεχνολογίας και της Διαχείρισης Επενδύσεων, εξήρε την KlarityRisk και τις λύσεις της ανάμεσα σε σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων.

Σημειώνεται ότι τα ετήσια βραβεία HFM European Technology αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τους παρόχους τεχνολογικών λύσεων για Hedge Funds, που έχουν αποδεδειγμένη εξαίρετη πορεία στη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών.

KlarityRisk logo blackΟ πρόεδρος της KlarityRisk Ευθύμιος Ιωάννου, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη βράβευση αυτή που έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από διακρίσεις της KlarityRisk τον τελευταίο χρόνο. Αυτή η αξιοσημείωτη πορεία αναγνωρίζει και αποδεικνύει τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλει διαρκώς η KlarityRisk, προκειμένου να παρέχει εξαίρετες λύσεις για τη Διαχείριση Κινδύνων στο χώρο της Διαχείρισης Επενδύσεων. Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας έχουμε επιτύχει να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία και βελτιστοποίηση των διαδικασιών των πελατών μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: