Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής από κάπου “ποτίζεται”…

Χωρίς κατηγορία στις 06/11/2015

Κύριε Πρωθυπουργέ…

Τουλάχιστον μπαμπέσικη μπορεί να χαρακτηριστεί η επίθεση που δέχθηκε χθες ο Γιώργος Κουμουτσάκος από εκείνο το «παλληκαράκι» που όρμησε και τον γρονθοκόπησε, ενώ ο βουλευτής ήταν ήδη καταματωμένος, από χτυπήματα άλλων «παλληκαριών».

Ευτυχώς που ο «λεβέντης» με το καπελάκι, δεν διέθετε κάποια μυϊκή δύναμη, γιατί το δεξί «γκροσέ» που έδωσε στον Κουμουτσάκο, ίσως να είχε τραγικό αποτέλεσμα.

Μετά το «κοριτσίστικο» πέταγμα νερού, κάποιου άλλου «λεβέντη» σε μία γυναίκα και το χτύπημα σε μία άλλη, κάποιοι «ελληνοέλληνες» όρμησαν χθες ομαδικώς κατά ενός βουλευτή! Ευτυχώς που δεν είχε… υπηρεσία κανένας μαχαιροβγάλτης!

koumoutsakos grothia

Από την φασιστοπαρέα που είχε συμμετάσχει στη χθεσινή διαμαρτυρία των ποντιακών σωματείων, αποκλείεται να είχε κανείς ποντιακή ή άλλη προσφυγική καταγωγή. Διότι έτσι και ήταν γόνος προσφυγικής οικογένειας, θα διέθετε άλλης υφής προσωπικότητα, επειδή εκεί στα μέρη μας, αφ’ ενός το «πισωχτύπημα» ήταν άγνωστη έννοια και αφ’ ετέρου η έννοια της Πατρίδας αποτελούσε και αποτελεί την αγκαλιά όλου του Ελληνισμού και όχι μόνον μερικών εκλεκτών «ελληναράδων»!

koumoutsakos sakakiΕπί του προκειμένου, ο Γιώργος Κουμουτσάκος είναι από τους λίγους βουλευτές που όχι μόνον γνωρίζει τα εθνικά θέματα, αλλά συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις των προσφυγικών σωματείων.
Έτσι, η παρουσία του Κουμουτσάκου στο χθεσινό συλλαλητήριο δεν αποτελούσε «είδηση». Αντίθετα, «είδηση» αποτελούσε η παρουσία ατόμων ναζιστικής ιδεολογίας και νοοτροπίας, αφού η έννοια «Γενοκτονία» γι’ αυτούς αποτελεί… ανδραγάθημα, για να θυμηθούμε τις θέσεις τους και για γενοκτονίες άλλων λαών.

Κάπου εδώ, ίσως να βρίσκεται η αιτία για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο. Τα φασιστοειδή άτομα ήθελαν την αποκλειστικότητα με το «καπέλωμα» τού συλλαλητηρίου και η παρουσία κάποιων σαν αυτή του Κουμουτσάκου δεν τους διευκόλυνε.

Για την ιστορία, ακολουθείται η ίδια τακτική όπως τότε με τους «Αγανακτισμένους» της πλατείας Συντάγματος, όπου έκαναν την εμφάνισή τους (με ελληνικές σημαίες!) μουντζώνοντας και αποκαλώντας «μπουρδέλο» τη Βουλή.

Τέλος, μία ιστορική αλήθεια για το πόσο.. λάτρευαν τους πρόσφυγες οι «ελληνοέλληνες» του άλλοτε. Όταν η Ελλάδα δεχόταν το ’22 την προσφυγιά από τις χαμένες πατρίδες, οι «ελληναράδες» της εποχής μάς αποκαλούσαν «τουρκόσπορους»!

Και τώρα ξαφνικά, υψώνουν σημαίες της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με τον Δικέφαλο και εκδηλώνουν τον… πόνο τους για τον ποντιακό ελληνισμό και τη Γενοκτονία. Πώς; Λιντσάροντας έναν βουλευτή με ιδιαίτερη έφεση στα εθνικά μας θέματα! Ας όψονται όσοι «ποτίζουν» –με οποιονδήποτε τρόπο– την φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: