Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ασημένιο απέσπασε το Smart Ticket της Hellenic Seaways

ΝΑΥΤΙΛΙΑ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 11/04/2016

Από τα Tourism Awards 2016

Το Smart Ticket / Web Check-in της “Hellenic Seaways“, η μοναδική εφαρμογή στην ελληνική ακτοπλοΐα που επιτρέπει το Web Check-in, ώστε ο επιβάτης να έχει το εισιτήριο / κάρτα επιβίβασης στο smartphone ή το tablet του και να μπορεί να ταξιδέψει χωρίς χάρτινο έγγραφο, βραβεύτηκε στα εφετινά Tourism Awards με Silver στην κατηγορία Καινοτόμο Concept, προϊόν, μοντέλο λειτουργίας ή παροχής υπηρεσίας / Start-up.

Το βραβείο επισφραγίζει την αναγνώριση που έχουν δείξει οι επιβάτες για την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία που τέθηκε σε εφαρμογή το καλοκαίρι του 2015 και άλλαξε τον τρόπο που αγοράζουν τα εισιτήριά τους και ταξιδεύουν.

hsw logoΧάρη στην εφαρμογή, οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια τους online και κάνοντας web checkin να τα αποθηκεύσουν σε ηλεκτρονική μορφή στο smartphone ή tablet τους (iOS & Android). Με την επίδειξη του smart ticket από το κινητό τους κατά τη διαδικασία επιβίβασης μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς να χρειαστεί να έχουν τυπωμένο εισιτήριο.

Η “Hellenic Seaways” εξακολουθεί να είναι η μόνη ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει αυτή τη δυνατότητα, εξυπηρετώντας τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους επιβάτες. Η επένδυση σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ταξιδιωτική εμπειρία πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς στόχους της “Hellenic Seaways”, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των επιβατών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με αφορμή τη βράβευση, ο διευθύνων σύμβουλος της “Hellenic Seaways”, Α. Αγαπητός, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι που η συνεχής προσπάθειά μας για ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών αναγνωρίζεται, και συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο στόχο της βελτίωσης της εμπειρίας των επιβατών μας εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία.
Σημειώνεται ότι το βραβείο παρέλαβε ο γενικός εμπορικός διευθυντής της “Hellenic Seaways”, Βασ. Κάτσαρης (φωτό).

Απάντηση