Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ασφαλιστικές καλύψεις από την Interamerican στην “Κιβωτού του Κόσμου”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 26/03/2015

Σημαντικές ασφαλιστικές καλύψεις προσέφερε η Interamerican, ως χορηγός, στην “Κιβωτού του Κόσμου” για την υποστήριξη του νέου εγχειρήματος του οργανισμού στη Χίο. Η εταιρεία χορήγησε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τα 19 παιδιά που έχει αγκαλιάσει η “Κιβωτός”, με τη δομή της στο νησί που λειτουργεί από το φθινόπωρο του 2014.

Πρόκειται για ομαδικό πρόγραμμα παροχών ασφάλειας ζωής και νοσοκομειακής-εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, που προβλέπει κάλυψη δαπανών για νοσηλεία και χειρουργείο, ιατρικών επισκέψεων , πράξεων και εργαστηριακών-διαγνωστικών εξετάσεων.

inter-kivotos kosmou2

Σταυρούλα Επιτροπάκη και Ευγενία Βλυσίδου της Interamarican και ο εκπαιδευτικός Νίκος Ταγάρης, υπεύθυνος της “Κιβωτού” στη Χίο.

Η πρωτοβουλία της Interamerican εγγράφεται στο οργανωμένο σχέδιο φροντίδας της υγείας ευπαθών κοινωνικών ομάδων, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και σε συνάφεια με τις επιχειρησιακές δυνατότητες της εταιρείας, που διαθέτει ειδικά στη Χίο δίκτυο συνεργατών πρωτοβάθμιας υγείας.

Η ενέργεια υλοποιήθηκε με κινητοποίηση των συνεργατών του τοπικού γραφείου πωλήσεων της Interamerican και συγκεκριμένα της Σταυρούλας Επιτροπάκη, συντονίστριας και της Ευγενίας Βλυσίδου, ασφαλιστικής συμβούλου.

Η “Κιβωτός του Κόσμου”, μία ΜΚΟ με αναγνωρισμένα σημαντικό κοινωνικό έργο για τα παιδιά που έχουν εκτεθεί στην εγκατάλειψη, την απόρριψη, τη φτώχεια και τη βία στην περιοχή της πρωτεύουσας, ανοίγει αντίστοιχα την αγκαλιά της, με τη στέγη στη Χίο, για τα παιδιά από τα νησιά του Αιγαίου που έχουν ανάγκη φροντίδας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: