Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

H Αντιπροσωπεία της Κομισιόν στην Ελλάδα, συμμετέχει 85η ΔΕΘ

ΕU,ΕΛΛΑΔΑ στις 11/09/2021

Αύριο ελεύθερος διάλογος με τους πολίτες παρουσία των Μαργαρίτη Σχοινά και Κυριάκου Πιερρακάκη –Μετάδοση από Facebook – YouTube

|> H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, συμμετέχει και εφέτος στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 10. Η εφετινή της παρουσία, που γίνεται σε συνεργασία με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, είναι αφιερωμένη στην ενίσχυση του μηχανισμού και των υποδομών πολιτικής προστασίας στην Ελλάδα με ισχυρή χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους και ειδικότερα το Next Generation EU: Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”.

Στο περίπτερο πέραν της έκθεσης για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας θα διατίθεται καθημερινά σχετικό προωθητικό υλικό.

Αύριο Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 11 πμ, η Αντιπροσωπεία διοργανώνει στο περίπτερό της, διάλογο με τους πολίτες στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, με θέμα: «Η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια: προκλήσεις μπροστά σε ένα πιο ψηφιακό, πράσινο και καινοτόμο μέλλον». Θα συμμετάσχει ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς και ο υπουργός Ψηφιακής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Πιερρακάκης. Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Συντονίζει ο Νίκος Οικονόμου.

> Ο διάλογος θα μεταδοθεί ζωντανά από τα social media της Αντιπροσωπείας: Facebook και YouTube

Τέλος σημειώνεται ότι σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών, η Αντιπροσωπεία εορτάζει την επέτειο των 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση 1981-2021, με την παρουσίαση έκθεσης φωτογραφικού υλικού και ιστορικού αρχείου εντός του περιπτέρου 13.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: