Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πειραϊκό ξεφάντωμα με “Αγία Φανφάρα” – “Burger Project”

Χωρίς κατηγορία στις 27/02/2020

Αύριο στις 6 κλείνει ο Πειραιάς με την αποκριάτικη παρέλαση στο εμπορικό κέντρο

|> Κέφι, χορό, μουσική και πάνω απ’ όλα διάθεση για ξεφάντωμα υπόσχονται οι καρναβαλιστές που θα παρελάσουν στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά, αύριο Παρασκευή 28/2 στις 6 μμ, βάζοντας στο πνεύμα της Αποκριάς τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης.  Οι  καρναβαλιστές θα ακολουθήσουν την διαδρομή: Δημοτικό Θέατρο-Τσαμαδού-Φίλωνος-Σωτήρος Διός-Πασαλιμάνι-Πλατεία Κανάρη.

Η μπάντα χάλκινων οργάνων “Αγία Φανφάρα”  θα δώσει  τον παλμό της Αποκριάς στους δρόμους της πόλης, με μια ξεχωριστή μουσική αποκριάτικη διαδρομή, καταλήγοντας στο Πασαλιμάνι, όπου θα συνεχιστεί η διασκέδαση με πανηγυρική διάθεση και τρελό κέφι.

Εξ άλλου την ίδια ώρα, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, θα εμφανιστούν οι “Burger Project” που έρχονται για πρώτη φορά στον Πειραιά, με ένα αποκριάτικο “Τρελό Κοντσέρτο” – μια διαδραστική συναυλία για παιδιά, αλλά και ευφάνταστους ενήλικες.

Με όχημα τα πρωτότυπα τραγούδια του group, μουσικοκινητικά παιχνίδια και χιουμοριστικούς αυτοσχεδιασμούς, μικροί και μεγάλοι θεατές ενεργοποιούν τη φαντασία τους και αλληλεπιδρούν με ρυθμούς και ήχους.  Παράλληλα τα  παιδιά θα ψυχαγωγηθούν με διαδραστικά παιχνίδια και face painting.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: