Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αύριο στις 11 το πρωί στη Ριτσώνα το τελευταίο ‘’αντίο’’ στον Αντώνη Χρυσουλάκη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 16/08/2023

ΕΣΗΕΑ: Το δ.σ. εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ενός σκληρά εργαζόμενου δημοσιογράφου

|> Αύριο Πέμπτη στις 11 π.μ. οι Έλληνες δημοσιογράφοι, συγγενείς και φίλοι, λένε το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Χρυσουλάκη – στον αξιόλογο συνάδελφό που έχασε άδικα τη ζωή στα 37 του χρόνια. Τώρα πια ο Χρυσουλάκης είναι σύμβολο για τους νέους σκληρά εργαζόμενους δημοσιογράφους, καθώς έπεσε θύμα της κόπωσης, αφού δούλευε και σε μπαρ για να τα βγάζει πέρα.

Σε ανακοίνωσή του το δ.σ. της ΕΣΗΕΑ αναφέρει ότι με οδύνη αποχαιρετά έναν νέο συνάδελφο, ο οποίος «χάθηκε» απρόσμενα την Κυριακή 13 Αυγούστου, σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1988. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών φοιτώντας στο Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή.

Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε αρχικά με το ελεύθερο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα “reader.gr” και στην εφημερίδα ‘’Παρασκήνιο’’ ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ως ένας πολλά υποσχόμενος αστυνομικός συντάκτης, στην εφημερίδα ‘’Παραπολιτικά’’ και την ιστοσελίδα “parapolitika.gr”.

Υπήρξε ευγενής, σεμνός και αγαπητός συνάδελφος, ο οποίος άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον ήταν πολλά, όμως, η μοίρα είχε άλλη γνώμη και έτσι αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ενός σκληρά εργαζόμενου δημοσιογράφου, ο οποίος υπηρέτησε το λειτούργημά μας με συνέπεια, ευπρέπεια και ευσυνειδησία.

Ο ύστατο χαίρε στον Αντώνη Χρυσουλάκη θα δοθεί αύριο Πέμπτη στις 11.00 π.μ. στη Ριτσώνα.

Απάντηση