Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Βάζει πλάτη” ο ΓΑΠ για να πετύχουν οι διαπραγμάτευσεις

ΕΛΛΑΔΑ στις 07/02/2015

Ήρθε η ώρα για τον Αλέξη Τσίπρα «να αντιμετωπίσει την αλήθεια απέναντι στους μύθους που αγκάλιαζε για χρόνια», σημείωσε ο Γ. Παπανδρέου, σε ομιλία του στην 1η Συνδιάσκεψη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι θα βάλει πλάτη και στην Ελλάδα και διεθνώς για να έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις.

Τόνισε επίσης ότι «όσοι επενδύουν σε “αριστερή παρένθεση” επενδύουν σε εθνικό έγκλημα».
Επιτέθηκε εξ άλλου εμμέσως και κατά της Ν.Δ. σε σχέση με την διακυβέρνηση του Κ. Καραμανλή μεταξύ 2004 και 2009.
«Έχει χρέος ο κ Τσίπρας να αντιμετωπίσει την αλήθεια απέναντι στους μύθους που αγκάλιαζε για χρόνια. Ας ρωτήσει αν δεν φοβάται την απάντηση. Τώρα που είναι Πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας, γιατί δεν ρωτάει στην Ευρώπη ποιος έφταιγε, πόσο ήταν το έλλειμμα; Δεν θα βρίσκει υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας;», αναρωτήθηκε ρητορικά ο πρώην Πρωθυπουργός και νυν πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ.
«Δεν θα κάνω ό,τι μου έκαναν. Δεν θα πετροβολήσω τη κυβέρνηση της χώρας. Θα βάλω πλάτη και εδώ και στο εξωτερικό για τις διαπραγματεύσεις οι οποίες θα διεξαχθούν. Όσοι επενδύουν σε “αριστερή παρένθεση” επενδύουν σε εθνικό έγκλημα», ανέφερε επίσης, επιτιθέμενος έτσι και κατά της σημερινής ηγεσίας της Ν.Δ..
Ο κ. Παπανδρέου κάλεσε πάντως η διαπραγμάτευση με τους εταίρους της χώρας να διεξαχθεί ομαλά, για να μην τεθούν σε κίνδυνο οι θυσίες του ελληνικού λαού των τελευταίων ετών.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: