Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με πάρτυ στη Σωτήρος οι έμποροι του Πειραιά γιορτάζουν απόψε τον Άγιο Βαλεντίνο “τους”

Χωρίς κατηγορία στις 14/02/2017

Με κεράσματα και δώρα!

Σήμερα -γιορτή των ερωτευμένων- ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ) και τα καταστήματα του Πειραιά γιορτάζουν τον Αγ. Βαλεντίνο και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια μεγάλη γιορτή στην καρδιά του Open Mall Piraeus -στη συμβολή των οδών Σωτήρος & Καραΐσκου- από τις 5.30 το απόγευμα με μουσική, κεράσματα, πολλές εκπλήξεις, κληρώσεις και δώρα με την ευγενική χορηγία της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Η Αγορά του Πειραιά γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτυ και προσκαλεί τους καταναλωτές να έλθουν στην πόλη για να γιορτάσουν, να διασκεδάσουν, να κερδίσουν κάνοντας τις αγορές τους από τα καταστήματα με το σήμα locito και να πάρουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό με δώρο ένα ταξίδι για δύο στο Μontna Spa Hotel στο Καρπενήσι.

Εν τω μεταξύ, από τους εμπόρους του ΕΣΠ εκδόθηκε ανακοίνωση με τίτλο “Βαλεντίνοι της επιχειρηματικότητας”, που αναφέρει:

Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, το πειραϊκό εμπόριο γιορτάζει τα 117 χρόνια ίδρυσης του συλλόγου του. Χρόνια που χαρακτηρίστηκαν από δυσκολίες, αλλά και που γράφτηκαν λαμπρές σελίδες προόδου, που συνεισέφεραν στην πρόοδο της τοπικής κοινωνίας, την αύξηση του εθνικού πλούτου και συνέβαλαν στην πορεία ανοικοδόμησης της χώρας.

Ωστόσο, σήμερα, οι έμποροι βιώνουμε μια ακόμα χρόνια αβεβαιότητας, όμως, είμαστε ακόμα εδώ, απαιτώντας να γίνουν τα αυτονόητα που θα σώσουν την δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα και θα δώσουν επιτέλους προοπτική όχι μόνο στις οικογένειές μας, αλλά και στην ελληνική οικονομία.

Το εμπόριο είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει στην προσπάθεια, για να γίνει η Ελλάδα μια σύγχρονη χώρα και να πάρει τη θέση που της αξίζει στο ευρωπαϊκό στερέωμα και ζητά να γίνουν χωρίς χρονοτριβή οι απαραίτητες δραστικές αλλαγές, που θα σπάσουν το σπιράλ της ύφεσης και θα φέρουν την πολύ-αναμενόμενη ανάπτυξη της χώρας μας.

Ξέρουμε ότι εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Μάθαμε να δουλεύουμε, να παράγουμε και να δημιουργούμε. Και ζητάμε αυτό ακριβώς: «Αφήστε μας να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας, αφήστε μας να δουλέψουμε όχι μόνο για να πληρώνουμε, αλλά και για να δημιουργούμε! Άλλωστε εμείς είμαστε ερωτευμένοι με την δουλειά μας.

Απάντηση