Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Διαμαρτυρία από τον Γιάννη Βουτσινά για την μετάθεση του χρόνου παράδοσης του Τραμ

Χωρίς κατηγορία στις 16/11/2017

Πρωτοβουλία για πληγέντες

|> Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών, Γιάννης Βουτσινάς, με αφορμή της ακόμη μίας αναβολής για να μπει το Τραμ στις ράγες, έκανε την παρακάτω δήλωση:

,Μια ακόμη μετάθεση του χρόνου ολοκλήρωσης του έργου του Τραμ στην πόλη του Πειραιά. Μια ακόμη «σπρωξιά» στους επαγγελματίες και την ήδη ταλαιπωρημένη – επί μακρόν – οικονομική δραστηριότητα της πόλης μας. Μιας πόλης που αργοσβήνει μέρα με την ημέρα…

Απαίτηση όλων μας, πολιτών και επαγγελματιών, θεσμικών, κοινωνικών και  κλαδικών φορέων, η όσο το δυνατόν αμεσότερη ολοκλήρωση και παράδοση του έργου.

Για να  καταστεί ξανά εφικτή η επικοινωνία και η πρόσβαση των καταναλωτών με τις επιχειρήσεις της πόλης,  που εδώ και καιρό βιώνουν αυτόν τον ιδιότυπο και ιδιαιτέρως κοστοβόρο αποκλεισμό.

Γιατί η πόλη πρέπει να ξαναβρεί εδώ και τώρα, το ρυθμό, τη ζωντάνια και τον δρόμο της προς την ανάπτυξη.

Ανάληψη πρωτοβουλίας για τους πληγέντες από τη θεομηνία

Τη στιγμή αυτή της πρωτοφανούς τραγωδίας, το μέγεθος της οποίας δεν έχει προηγούμενο, οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, των αγνοουμένων και των τραυματιών. Με όλους τους πολίτες και τους επαγγελματίες που μετρούν τις απώλειες των περιουσιών τους

Άμεση μέριμνα όλων ανεξαιρέτως, του κράτους, των φορέων, της ίδιας της κοινωνίας, πρέπει να είναι η στήριξη των πληγέντων από αυτήν την καταστροφή.

Η Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών, οι 194 υποψήφιοι και εγώ προσωπικά, αναλαμβάνουμε άμεσα πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση και αποστολή – σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές – ειδών πρώτης ανάγκης, στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία στη Δυτική Αττική και τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα, κάθε προεκλογική δραστηριότητα του συνδυασμού μας ματαιώνεται για τις επόμενες ημέρες“.

Απάντηση