Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Γραφεία Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του ΕΒΕΠ σε Ελευσίνα και Λαυρεωτικής

Χωρίς κατηγορία στις 12/10/2015

Από αύριο

Αρχίζει αύριο Τρίτη 13/10 η λειτουργία Γραφείων Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του  ΕΒΕΠ, στις περιοχές του Θριασίου Πεδίου και της Λαυρεωτικής, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς για παροχή ανταποδοτικών υπηρεσιών, οι οποίες διευκολύνουν την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών του, που δραστηριοποιούνται στην επιμελητηριακή του περιφέρεια.

Οι επιχειρήσεις -μέλη του ΕΒΕΠ αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος θα εξυπηρετούνται σε θέματα:

  • Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ)
  • Ίδρυσης νέων επιχειρήσεων
  • Σύστασης εταιρειών μέσω της Υπηρεσίας Μιας Στάσης (ΥΜΣ)
  • Ενημέρωσης και πληροφόρησης γενικότερου επιχειρηματικού ενδιαφέροντος

Ειδικότερα:

  • Tο Γραφείο Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων ΕΒΕΠ στο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας (Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 2, 190 18 Μαγούλα, τηλ: 213 214 0423, E-mail: registry@pcci.gr) θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη, κατά τις ώρες: 09:00 – 13:00.
  •  Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Ε.Β.Ε.Π στον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου (Διεύθυνση: Ακτή Ανδρέα Παπανδρέου, 195 00 Λαύριο, τηλ: 22920 27711, (εσωτ. 212)  Email: registry@pcci.gr), θα λειτουργεί, κάθε Τρίτη, κατά τις ώρες: 09:00 – 13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, καθημερινά, στις Κεντρικές Υπηρεσίες του Ε.Β.Ε.Π., στα τηλέφωνα:  210 4132130, 210 4129395 και 210 4178638, στο Ε-mail: registry@pcci.gr. (site: www.pcci.gr).

Mε την ευκαιρία αυτή, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ,  Β. Κορκίδης, αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή Ελευσίνας και τη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου για τις αποφάσεις τους να παραχωρήσουν τους σχετικούς χώρους, επεσήμανε:
«Το Ε.Β.Ε. Πειραιώς, ως ένας φορέας με όραμα για μια δυναμική ανάπτυξη και μοχλό την υγιή επιχειρηματικότητα, λαμβάνοντας υπόψη και  τις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος που δημιουργούνται στην ευρύτερη επιμελητηριακή του περιφέρεια, ανέλαβε την ανωτέρω πρωτοβουλία, με σκοπό την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των τοπικών επιχειρήσεων. Με την ίδια θέρμη, εξακολουθώ να πιστεύω ότι, τα Επιμελητήρια της Χώρας πρέπει και μπορούν να διαδραματίσουν το επόμενο διάστημα, έναν πολύπλευρο ρόλο, ως υποκινητές της αναπτυξιακής διαδικασίας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: