Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εγώ, η «Γαλάζια Γενιά» ο «Μπουλντόζας» κι ο Αβέρωφ

ΕΛΛΑΔΑ στις 06/03/2019

Δήλωση Βασίλη Μιχαλολιάκου για την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

|> Στους επιπλέον 12 νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές που ανακοίνωσε η ΝΔ συγκαταλέγεται και ένα “δικός” μας, όπως είναι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Οι άλλοι ένδεκα είναι: Νίκη Τζαβέλλα, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Άκης Τσελέντης, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Γιάννης Ανδρουλάκης, Τόνια Αράχωβα, Άγης Βερούτης, Νίκος Γιαννής, Μανώλης Μαυρομμάτης, Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και Γιώργος Ξηραδάκης.

Μετά την ανακοίνωση του ονόματός του για ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήλωσε:

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξαιρετική τιμή να με συμπεριλάβει στο Ευρωψηφοδέλτιο. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω αυτή την επιλογή.

Καλώ τους φίλους μου από τον Πειραιά, τα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα, την Αίγινα, το Αγκίστρι, την Ύδρα, τις Σπέτσες, τον Πόρο, τον Γαλατά, την Τροιζηνία και τα Μέθανα που για 30 ολόκληρα χρόνια μου έδωσαν απλόχερα τιμή, αγάπη και εμπιστοσύνη και με εξέλεγαν Βουλευτή και Δήμαρχο.

Καλώ τους φίλους μου από την Αθήνα που με ηγέτη τον “Μπουλντόζα” Μιλτιάδη Έβερτ χτίσαμε την Νέα Εποχή για την Πρωτεύουσα.

Καλώ τους συμμαχητές μου από όλη την Ελλάδα από κάθε πόλη και χωριό που με εμπνευστή τον Ευπατρίδη Ευάγγελο Αβέρωφ δημιουργήσαμε την “Γαλάζια Γενιά”, την μεγάλη ΟΝΝΕΔ που ακόμη και σήμερα κυριαρχεί στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Όλοι εμείς να πρωταγωνιστήσουμε στη μάχη των μαχών. Στις 26 Μαΐου να ηττηθεί οριστικά ο λαϊκισμός και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός που τόσο ακριβά στοίχισε στην Ελλάδα μας. Να ξαναχτίσουμε την μεγάλη Νέα Δημοκρατία του 40% και άνω. Να δικαιώσουμε τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή που οραματίστηκε την Ελλάδα πρωταγωνιστή στην Ευρώπη με πολιτιστική λάμψη, ευημερία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Κατανοώ πλήρως την πικρία που νιώθουν πολλοί από τους αγνούς διαχρονικά αγωνιστές της Παράταξης, και εγώ πολλές φορές ένιωσα. Την ώρα της μεγάλης μάχης όμως να παραμερίζουμε την πικρία και είμαστε στην πρώτη γραμμή. Η Αιχμή τους δόρατος όπως θα έλεγε και ο Ευάγγελος Αβέρωφ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: