Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επειδή υπάρχουν και παιδάκια που στερούνται από τις απλές χαρές…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 09/12/2022

Δήμος Πειραιά,  ΚΟΔΕΠ και ‘’Όλοι Μαζί Μπορούμε’’ συγκεντρώνουν χριστουγεννιάτικα δώρα αύριο από τις 10:00 έως και τις 14:00

|> Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς, αδυνατούν να προσφέρουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει. Γι’ αυτό  ο Δήμος Πειραιά  με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ) και σε συνεργασία με το ‘’Όλοι Μαζί Μπορούμε’’, διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς τον μποναμά του.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 10/12 από τις 10 πμ έως τις 2 μμ, στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά (ισόγειο Δημαρχείου) στην πλατεία Κοραή.

Τα δώρα που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά του Πειραιά είναι παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Μια ακόμη σημαντική κοινωνική δράση από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με την ΚΟ.Δ.Ε.Π. Αυτό το Σάββατο συγκεντρώνουμε στο Γραφείο Εθελοντισμού, στην πλατεία Κοραή, παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά, προκειμένου να τους προσφέρουμε χαρά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο που διανύουμε.  Και με αυτή την πρωτοβουλία στέλνουμε ένα μήνυμα για τη σημασία της προσφοράς και είμαι βέβαιος πως οι Πειραιώτες θα ανταποκριθούν και σε αυτή την ενέργεια, δείχνοντας την  αλληλεγγύη που τους διακρίνει».

Η αντιπρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Σούλα Λεωτσάκου, είπε:

«Και τα εφετινά Χριστούγεννα κανένας στον Πειραιά δεν θα νιώθει μόνος! Εξαίρεση δεν αποτελούν φυσικά τα παιδιά του Πειραιά, στα οποία ‘’ανήκει’’ η γιορτή των Χριστουγέννων, καθώς όλα περιμένουν το καθιερωμένο δώρο από τον Αϊ Βασίλη. Είναι χρέος μας λοιπόν, να μην αφήσουμε ούτε ένα παιδί χωρίς το Χριστουγεννιάτικο δώρο του.

Γι’ αυτό σας καλούμε όλες και όλους, στη δράση συγκέντρωσης παιδικών Χριστουγεννιάτικων δώρων που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ‘’Όλοι Μαζί Μπορούμε’’, προκειμένου να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι τα Χριστούγεννα πρωτίστως είναι γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: