Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εκδρομή στο Σοφικό για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 01/11/2015

Συμμετοχή Μώραλη

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, έδωσε το παρών στην εκδρομή που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά στο Σοφικό Κορινθίας για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστο Αγραπίδη.

Τα μέλη των Κέντρων Αγάπης φιλοξενήθηκαν στο «Ράντζο», όπου απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, γεύμα με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική, ενώ συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Σημειώνεται, πως πρόκειται για τη δεύτερη εκδρομή των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, καθώς είχε προηγηθεί εκδρομή στον ίδιο χώρο, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και συνολικά συμμετείχαν 1.300 μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Ο κ. Μώραλης, μιλώντας στα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, είπε:

«Είναι χαρά που είμαι εδώ μαζί σας και χαίρομαι που βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα και ικανοποίηση από την πλευρά σας. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για ένα Δήμαρχο είναι να βλέπει χαρούμενα και χαμογελαστά πρόσωπα. Θέλω να σας πω, πως με ενοχλεί να μου λέτε ευχαριστώ. Ξέρω ότι εκφράζεστε ειλικρινά και μέσα από την καρδιά σας, αλλά δεν πιστεύω ότι κάνουμε κάτι για το οποίο θα πρέπει να μας ευχαριστήσετε. Υλοποιούμε ορισμένα από αυτά που σας είχαμε υποσχεθεί. Φυσικά, έχουμε και άλλα να κάνουμε. Είναι υποχρέωση μας, απέναντι σε όλους εσάς που δουλέψατε σκληρά στη ζωή σας, καταφέρατε πράγματα και παραδώσατε μια πατρίδα σε εμάς, να την κάνουμε καλύτερη, άσχετα αν δεν το έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Το πιο μεγάλο μπράβο για εμένα, είναι να σας βλέπω να χαμογελάτε. Ο τομέας των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, για την πρώτη χρονιά της δημαρχιακής περιόδου στην οποία ηγούμαι, με κάνει να νιώθω περηφάνια και να είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Πιστεύω πως στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στο μέτρο των προβλημάτων της χώρας και του Δήμου Πειραιά, καταφέρνουμε στα Κέντρα Αγάπης να υλοποιούμε ορισμένα από αυτά που έχουμε πει και έχουμε υποσχεθεί. Νομίζω ότι για εσάς, για την καθημερινότητά σας, για τις ζωές σας, είναι αρκετά σημαντικά. Έχουμε τέσσερα χρόνια μπροστά μας για να υλοποιήσουμε αυτά που δεσμευτήκαμε. Να κάνουμε ωραίες εκδρομές σαν τη σημερινή, να ξεκινήσουμε τα μαθήματα υπολογιστών, να διοργανώσουμε χορούς και τα προγράμματα που έχουν ανάγκη τα Κέντρα Αγάπης. Και θα το κάνουμε. Ο πρώην Δήμαρχος για 8 χρόνια και άμεσος συνεργάτης μου Χρήστος Αγραπίδης είναι πάνω από τα Κέντρα Αγάπης και τα παρακολουθεί καθημερινώς, με το επιτελείο του, με την κα Πετράκου, τις υπευθύνους των Κέντρων Αγάπης τις οποίες ευχαριστώ γιατί προσπαθούν να λύσουν προβλήματα. Θα είμαστε χρόνο με το χρόνο καλύτεροι και εσείς θα απολαμβάνετε περισσότερα πράγματα. Να είστε βέβαιοι γι΄ αυτό. Σήμερα, είναι μια ωραία ημέρα, σε μια όμορφη εγκατάσταση και ευχαριστούμε την οικογένεια Σκούρα που μας υποδέχθηκε και μας παρέχει ό,τι καλύτερο μπορεί για να περάσετε όμορφα. Πριν λίγες ημέρες ήρθαν τα άλλα μισά μέλη των Κέντρων Αγάπης. Θα σας ξαναδώ όλους μαζί πέρα από τις συχνές επισκέψεις στα Κέντρα Αγάπης, τέλος Δεκέμβρη, αρχές Γενάρη όταν θα κάνουμε γιορτή σαν την περυσινή στο ΣΕΦ για να περάσουμε όμορφα. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε βελτιώσει θέματα που σας αφορούν κυρίως για τους χώρους. Σε αυτή την προσπάθεια αρωγός στο Δήμο είναι ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα σε ό, τι κάνει ο Δήμος και προσωπικά τoυς ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή συνέχεια σε όλους».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: