Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Γιάννης Μώραλης – 42,58%

Χωρίς κατηγορία στις 27/05/2019
|> «Ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, για αυτή την πρώτη νίκη. Την ευγνωμοσύνη μου, την ικανοποίηση μου. Να δηλώσω ακόμα πιο δυνατός και εγώ και όλη η ομάδα του “Πειραιά Νικητή”. Είναι πραγματικά συγκινητικό, 4.5 χρόνια μετά την άσκηση διοίκησης, να ανεβάζουμε τα ποσοστά μας κατά 11-12 μονάδες. Να αναγνωρίζει ο κόσμος την προσπάθεια, να αναγνωρίζει το δημοτικό έργο, να αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάναμε, πέρα από κόμματα και περιχαρακώσεις, να δώσουμε μια νέα πνοή στον Πειραιά.Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας στήριξαν και μας ψήφισαν, να εκφράσω τον σεβασμό μου και την εκτίμησή μου και σε αυτούς που δεν μας επέλεξαν και τους καλώ όλους μαζί την επόμενη Κυριακή να κάνουμε μια πολύ μεγάλη νίκη για τον “Πειραιά Νικητή”, για τον Πειραιά μας. Είναι πραγματικά ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα για εμάς. Είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στην ιστορία του Δήμου Πειραιά.

Θέλω να σας ευχαριστήσω, να εκφράσω ακόμα μία φορά την ευγνωμοσύνη μου και να σας ζητήσω να είστε κοντά μας ακόμα 7 μέρες μέχρι την επόμενη Κυριακή για να κάνουμε τη τελική μεγάλη νίκη. Να είστε καλά σας ευχαριστώ όλους. Σταματάμε να μιλάμε εμείς και την Κυριακή μιλάτε εσείς. Και μιλήσατε και δώσατε απαντήσεις. Έχω ξαναπεί ότι εμείς είμαστε εδώ για να ενώσουμε και χαίρομαι γιατί ο κόσμος ακολούθησε αυτή την επιλογή.

Όχι πόλωση, όχι αντιπαραθέσεις. Ήταν μια ήπια προεκλογική εκστρατεία, λίγο πολύ από όλους μας που είναι κέρδος για τον Πειραιά. Δεν θα απευθυνθούμε σε παρατάξεις, θα απευθυνθούμε στους πολίτες, όπως και μέχρι σήμερα. Ζητάμε τη στήριξη της κοινωνίας και νομίζω την είχαμε και θα την έχουμε και την επόμενη Κυριακή. Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστώ πολύ. Και όπως πάντα καλώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον δικό του χαιρετισμό».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: