Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δημιουργήθηκε μέσω Facebook Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας “Χριστόδουλος”

ΕΛΛΑΔΑ στις 05/05/2016

Για την “Ανάσταση του Έθνους”

Εμπνευσμένο από τον εκλιπόντα Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, είναι το Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας “Χριστόδουλος”, που άρχισε την πορεία του από το Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας “Χριστόδουλος” «προσφέρει και σήμερα το “πνευματικό, εθνικό και πολιτιστικό κολλύριο” για την ξηροφθαλμία και την πνευματική τύφλωση, την οποία συνειδητά κάποιοι προκάλεσαν στους νοητούς οφθαλμούς μας».

Η ανακοίνωση προσθέτει ότι το κίνημα συγκροτείται από «νέες και νέους απ’ όλον τον Ελληνισμό» και πιστεύει ότι «μπορούμε να ανακαλύψουμε την δύναμη της πίστης, της θέλησης και της δράσης για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το θαύμα της Ανάστασης του Έθνους, παίρνοντας πίσω την ζωή που μας έκλεψαν και κερδίζοντας την εθνική, οικονομική και ατομική μας αξιοπρέπεια και προκοπή».

Τέλος, η ανακοίνωση, μέσω Facebook, αναφέρει: «Καλούμε, λοιπόν, όλα τα Ελληνόπουλα σε μια αντίσταση στην παρακμή που απειλεί να μας εξαφανίσει σε μια εθνική πανστρατιά για την Ανάσταση των ιδεών και την Αναγέννηση των οραμάτων που προσφέρει ο Χριστόδουλος στις καρδιές μας». Αξίζει να σημειωθεί ότι στην “λίστα φίλων” υπάρχει και το όνομα του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου (Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας).

Απάντηση