Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ξαφνικά η Ελένη Φιλίνη είδε να παίζει σε έργο που… δεν έπαιζε!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 12/04/2022

Δημόσια καταγγελία της ηθοποιού για εξαπάτηση κατά της παραγωγής του “Δον Καμίλο” επειδή εν αγνοία της… πρωταγωνιστούσε!

|> Εκτός εαυτού… βρέθηκε η Ελένη Φιλίνη, λόγω ενός περιστατικού που δεν τιμά και τόσο τον κόσμο του Θεάτρου μας, όταν η πρωταγωνίστρια, είδε ξαφνικά κάποιες αφίσες να προβάλλουν μία θεατρική παράσταση στην οποία δεν συμμετέχει!

Συγκεκριμένα, οι αφίσες αφορούσαν την παράσταση του έργου “Δον Καμίλο” και ανέφεραν ότι έπαιζε «σήμερα (σ.σ. χθες) 11 Απριλίου στην Καλλιθέα», χωρίς όμως η ίδια να το γνωρίζει!

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο έργο η Ελένη Φιλίνη πρωταγωνιστούσε τα καλοκαίρια του 2020 και του 2021 και όταν χθες ζήτησε τον λόγο από τον παραγωγό της παράστασης τής είπε ότι… δεν είχαν χρήματα να βγάλουν άλλες αφίσες!

Η Ελένη Φιλίνη έχει θητεία στο Θέατρο πάνω από τριάντα χρόνια και ποτέ δεν απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης με θέματα εκτός της Τέχνης που εκπροσωπεί. Αν και “sex symbol” δεν υπήρξε ποτέ φιλοξενούμενη σε “φτηνά” ρεπορτάζ και -κατά γενική ομολογία- έχει καταφέρει να διανύσει την πολυετή καλλιτεχνική πορεία της με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια.

Είναι από τους ανθρώπους που δεν δημοσιοποιεί τα προσωπικά της ούτε και τα επαγγελματικά της. Δεν είναι γνωστό εάν έχει διαφωνήσει σε δουλειές ή να έχει… φάει «φέσια» -αν και… πολυφοριόνται τα τελευταία χρόνια- διότι ποτέ δεν ακούστηκε κάποια διαμαρτυρία της.

Γι’ αυτό θα πρέπει να εκτιμηθεί με σοβαρότητα η άμεση και δημόσια αντίδρασή της μέσω του f/b για το θέμα προέκυψε. Γράφει:

ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ 2 ΦΙΛΟΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ [ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ] ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ .ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΟΚ. ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!

ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ’20 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ’21. ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ.

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΚΟΒΙΝΤ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΡΥΦΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΟΥ.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΑΦΙΣΣΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΙΖΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΛΕΝΗ -ΜΟΥ ΛΕΕΙ- ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΑΦΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

ΝΑ ΠΑΡΕΙ 10 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΑΣ ΜΕ Τ’ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΕΛΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ?

ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

Ο ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΠΟΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ 30 ΕΤΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

Α Π Α Τ Η  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ – ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!

> Μετά από αυτό το “περιστατικό” είναι επόμενο κάποιοι να αντιμετωπίζουν “πονοκέφαλο”…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: